Попередній день   Наступний день

22:22
У середу, 14 вересня, об 11 год. в приміщенні облдержадміністрації (700 каб.) відбудеться зустріч з начальником департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку України Іваном Ліптугою.

21:56
Міський голова запропонував директору КП «Центр рекреації та розвитку міста» Руслані Василюк втілити таку ідею в міському парку. Зокрема, організувати у центрі парку прокат велосипедів.

21:24
Про це повідомив сьогодні, 13 вересня, під час оперативної наради директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак. Він доповів про виконання заходів з доступності міста.

20:58
Понад століття Національна скаутська організація України “Пласт” набирає діток до своїх лав. І цей рік не виняток. Наймолодші пластуни відзначили відкриття Нового пластового року.

20:36
12 вересня о 07:50 в м. Калуші по вул. Л. Українки 65-річний водій автомобіля "Шкода Октавіа", місцевий житель, на пішохідному переході допустив наїзд на 15-річну жительку м. Калуша.

20:08
Івано-Франківську облдержадміністрація перерозподілила частину коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Відповідне розпорядження підписав заступник голови Івано-Франківської ОДА Ярослав Паранюк.

19:42
На цьому тижні, 16 вересня, відбудеться круглий стіл  у рамках проекту „Активна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах з використанням методів моделювання”.

19:20
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що цього тижня уряд подасть до Верховної Ради проект державного бюджету на 2017 рік. Про це він заявив вчора у своєму відеозверненні  через соцмережі і вказав, що бюджет буде внесений до парламенту «чи не вперше вчасно».

18:56
Міський голова Руслан Марцінків обурився через спалювання листя та засилля безхатченків.

18:34
В Івано-Франківську визначили адреси земельних ділянок в мікрорайоні «Опришівці» серед учасників АТО.

18:07
Немовля під час пожежі задихнулось чадним газом. Розслідування проводиться за ч.2 ст. 270 ( порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

17:45
Четверо учасників організованої групи контрабандою ввезли на територію України 29 тис 821 таблебку "Subutex".

17:17
Платформа ініціатив ТЕПЛИЦЯ м. Слов`янськ оголошує про прийом заявок на участь у програмі малих грантів від ЮНІСЕФ для заохочення та підтримки громадської активності молоді.

16:52
В рамках „Фестивалю дитячого дозвілля”, який пройде 18 вересня з 11.00 до 16.00 на Вічевому майдані Івано-Франківська, відбудеться акція збору книг для школи-інтернату міста Щастя Луганської області.

16:30
Одна з основних умов створення та функціонування мережі опорних шкіл – добре налагоджене підвезення учнів.

16:09
У лікувально-оздоровчому комплексі працівників нафтової галузі «Дружба», який розташований у селі Новоселиця Долинського району, відбулося масове харчове отруєння відвідувачів.

15:42
49-річний мешканець району, вчинивши крадіжку із літньої кухні односельчанина, став фігурантом кримінального провадження.

15:18
Із русла річки «Черемош», поблизу села Попельники Снятинського району, було виявлено автомобіль марки «ГАЗ-53» та екскаватор марки  "ЮМЗ 6", водії яких здійснювали незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

14:57
У мешканців Івано-Франківської області протягом 2015 року та восьми місяців 2016 року захворювання на кір не реєструвалися. Проте у вересні 2016-го надійшло повідомлення по три випадки захворювання.

14:30
Поліцію Івано-Франківщини орієнтовано на розшук, оголошений Березанським ВП Очаківського ВП ГУНП в Миколаївській області безвісно зниклого громадянина України Ісхакова Олексія Сергійовича.

14:08
Продовжується комплексне відновлення благоустрою дворів у мікрорайоні «БАМ». Днями завершились роботи на вул. Довженка, 3,5,7,7А. Тут забрукували пішохідні доріжки, заасфальтували проїзд, встановили сучасні вуличні меблі. Ці ж роботи продовжують у сусідньому дворі будинку №9. Стан ремонту перевірив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з депутатом від цього округу Андрієм Грималюком.

13:42
10 вересня в Івано-Франківськ на території Фортечної галереї «Бастіон» з ініціативи групи молодих людей - Тараса Винника, Вікторії Петрової, Анастасії Савченко, Вікторії Кочерги та волонтерів відбувся всеукраїнський арт-ярмарок у форматі фестивалю «Dream Space».

13:17
Центр спадщини вигодської вузькоколійки - один із найбільш інтерактивних і пізнавальних в області. Створений впродовж 2-х років з 2013 по 2015-й у рамках проекту “Карпатські вузькоколійки” Центр завжди радий відвідинам гостей.

12:50
У селищі Верховина готуються до проведення кіномистецького фестивалю, присвяченого стрічці українського кінорежисера Бориса Івченка «Анничка». В основі фільму, відзнятого на кіностудії імені Олександра Довженка у 1968 році, - романтична історія кохання юної гуцулки і радянського партизана, якому дівчина врятувала життя.

12:21
За вісім місяців ц.р. до територіальних органів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області надійшло 111 письмових звернень громадян, у тому числі 110 заяв та 1 скарга на недоліки в роботі територіального органу ДФС. Про це повідомили у відділі обслуговування платників ГУ ДФС в області.

11:48
Івано-Франківська міська рада оголосила конкурс на найкращу назву нового мосту в мікрорайоні Пасічна. Відтепер мешканці мешканці  мають вибрати, яку назву носитиме міст через річку Бистрицю Солотвинську.

11:24
Коломийські ліфтери-юніори – одні з кращих у світі.

10:52
У ПАТ «Прикарпаттяобленерго» закликають споживачів не перевантажувати електромережі, вмикаючи енергоємні прилади в години пікових навантажень, особливо у будинках старого житлового фонду.

10:34
Останнім часом в Україні зросла кількість хибних викликів спеціальних служб, які часто межують з телефонним екстремізмом. При цьому в ході перевірок дуже часто виявляється, що «від нічого робити» дзвонять підлітки з мобільних телефонів і повідомляють неправдиву інформацію, спостерігаючи після цього за швидкістю реагування на неї.

10:05
У середу 14 вересня, з першим днем церковного року, в ефірі Івано-Франківського радіо «Вежа – 107 FM» у новому сезоні вийде перший випуск програми «Роздуми на щодень».

9:43
За сприяння обласної державної адміністрації та обласної ради відбулося чергове засідання Профспілкової асоціації молодих сільських голів Прикарпаття, яка створена та функціонує при обласній організації профспілки працівників державних установ з 3 грудня 2008 року.

9:19
З нагоди відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України та у рамках святкування 245-річчя промислового видобутку нафти в Україні в клубі НГВУ «Надвірнанафтогаз» відбулися урочистості.

8:54
У с. Березівка Тисменицького району на річці Бистриця відбулися змагання серед учасників Форелевої ліги України.

8:26
До місцевого відділу поліції із заявою про крадіжку велосипеда звернувся 20-річний житель міста. Заявник повідомив, що хтось викрав його велосипед марки «Джестіле», залишений ним біля одного із місцевих кафе.

8:05
Поліцейські з’ясували, що до вчинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок, яких потерпілого було доставлено у лікувальний заклад, причетний 33-річний його знайомий.

7:42
13 вересня 2016р. об 11.00 в приміщенні міської ради (каб.311) відбудеться визначення (шляхом жеребкування) адрес земельних ділянок в мікрорайоні «Опришівці» серед учасників АТО, які будуть відведені за рахунок інвентаризованої в даному районі території.

7:20
У вівторок, 13 вересня, о 10:30 в холі готелю «Надія»(м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 40) відбудеться брифінг ідеолога реформи децентралізації влади в Україні, директора Інституту громадянського суспільства Анатолія Ткачука.

6:42
13 вересня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день