Попередній день   Наступний день

22:22
Прикарпатські села залишилися без підррунтя для своїх назв

21:29
Працівники групи швидкого реагування Верховинського відділення поліції встановили викрадачів чотирьох бетонних стовпчиків, вартістю по 700 гривень кожен, які зловмисники викрали з дорожньо-експлуатаційної дільниці.

20:56
З 1 серпня 2016 року всі державні тендери в Україні мають проводитись виключно в електронній системі ProZorro. Електронна система закупівель працює в Україні з 2015 року, але тільки з серпня закупівлі в межах цієї системи стали обов’язковими для державних структур.

20:35
25 вересня з єдиним концертом в Івано-Франківську виступить знаменитий французький ансамбль «AMARILLIS».

20:08
До поліцейських під’їхав водій, якого при спілкуванні патрульні запідозрили у наркотичному сп’янінні. У відповідь на пропозицію пройти медосвідчення чоловік зізнався та добровільно надав паперовий згорток із наркоречовиною.

19:44
До Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення з одного із місцевих магазинів про виявлення ними грабіжника товарів побутового вжитку, який не заплативши за товар, втік.

19:19
Сьогодні  у Європі, Африці, Азії, Австралії й  Антарктиді — практично на половині земної півкулі — спостерігатиметься напівтіньове Місячне затемнення

18:55
Варто подумати і звернути увагу на звичайні продукти, які очищають організм набагато сильніше будь-яких ліків і при цьому не здатні йому зашкодити. Чим же харчуватися, щоб досягти більш сильного очищення організму? Перед вами 7 продуктів, які очищають організм краще будь-яких ліків!

18:33
15 вересня на перехресті вулиць Коновальця-Петлюри патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota Land Cruiser, водій якого порушив пункт ПДР 14.6а) - здійснив обгін на перехресті.

18:09
З 7 по 10 вересня в польському місті. Познань відбувся Всесвітній Стоматологічний Конгрес (FDI), в якому взяли участь завідувач кафедри ортопедичної стоматології, доктор медичних наук, професор Зіновій Ожоган, доцент Роман Хопта і доцент Ірина Ожоган.

17:44
За результатами позапланової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на території ДП «Делятинське лісове господарство» Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області нарахувала 508902 грн збитків.

17:20
16 вересня – День пам’яті українських журналістів, які пішли із життя. З цієї нагоди представники прикарпатських ЗМІ зібралися у дендрарії лісонасіннєвого селекційного центру в Клубівцях Тисменицького району, який знаходиться на Алеї пам’яті журналістів Прикарпаття.

16:53
СБУ спільно з прокуратурою області затримала «на гарячому» під час отримання хабара працівника Івано-Франківського міськвідділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області.

16:32
В Маріуполі завершився Кубок України з боксу. Турнір, який проходив в СК "Іллічівець" став успішним для прикарпатських спортсменів.

16:05
Повіривши інформації незнайомих осіб та, не перевіривши її достовірність, громадяни віддали шахраям минулої доби 27 000 гривень. За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження.

15:44
15 вересня близько 17 години до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників районної лікарні про те, що до них на приймальний покій доставлено 56-річну жительку села Заріччя із вогнепальним пораненням голови.

15:17
18 вересня 2016 р.  відбудеться свято мікрорайону Опришівці , за участю народних аматорських колективів: «Відродження», «Червона Калина», тріо бандуристок «Намисто», вокального ансамблю «5- Зірок», керівник Руслана Денега .

14:54
В Івано-Франківську стартував Європейський тиждень мобільності. Першим заходом у рамках ініціативи стала акція «Велосипедом на роботу». До неї долучився й міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

14:33
15 вересня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкодили: в місті Тисмениця – 1 мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлену в лісовому масиві.

14:08
15 вересня о 15:09 в селі Стримба Надвірнянського району виникла пожежа в моторному відсіку автомобіля «ЗІЛ-133». Внаслідок пожежі пошкоджено електропроводку автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в моторному відсіку автомобіля.

13:45
18 вересня 2016 р. в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка продовжується фестиваль «Мелодії парку». На літній естраді відбудеться концерт, у якому візьмуть участь творчі колективи Центрального Народного дому: муніципальний камерний хор «Галицькі передзвони» та народний аматорський чоловічий вокальний квартет «Коло».

13:17
«Не хочу йти до школи», — ці слова, мабуть, найчастіше чують батьки школярів. Причини небажання дітлахів вчитися, звісно, дуже різні. Втім, дуже часто сама шкільна програма, яка є надзвичайно перенасиченою складними темами, сприяє тому, щоб в учнів вироблялася сильна антипатія до школи і всього, що з нею пов’язане.

12:50
У суботу, 17 вересня, у м. Косів відбудеться Перший відкритий обласний фестиваль кераміки, ремесел і фольклору "Мальований дзбанок".

12:22
29-річний мешканець району, вчинивши крадіжку, став фігурантом кримінального провадження.

11:43
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич зустрівся з фахівцем з економічних питань в системі державного управління, доцентом університету Кобе Ґакуін, українознавцем Йошіхіко Окабе.

11:17
В Івано-Франківську виявлено факт приватизації частини вулиці Вербицької площею 6 соток. Про це заявив голова громадської ради по контролю за використанням коштів на експлуатацію, капітальний і поточний ремонт доріг у місті Івано-Франківську Михайло Панчишин.

10:54

Під час виконкому Івано-Франківської міської ради чиновники внесли зміни в рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів».


10:32
12 вересня цього року в Івано-Франківську провели громадські слухання стосовно будівництва нового кварталу «Центральний» на вулиці Мельника в Івано-Франківську, яке розпочне будівельна компанія «Спілка забудівників».

10:06
У місті Алалар (Іспанія) відбувся Чемпіонат Європи із спортивного орієнтування Рогейн, в якому взяли участь поліцейський патрульної поліції Івано-Франківська Сергій Моспан разом зі свої напарником Ярославом Кошовим з Києва.

9:43
Відповідно до п.п. 212.1.15 п. 212.1 ст. 212 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) особа, яка реалізує пальне є платником акцизного податку.

9:20
Впродовж січня – серпня 2016 року до місцевих бюджетів Івано-Франківщини спрямовано 216 мільйонів гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Таким чином, на потреби територіальних громад області сплачено майже на 60 відсотків  роздрібного акцизу більше, як торік. Про це повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

8:56
Відповідно до затвердженого графіка, заступник міського голови Левицький Олександр Михайлович 14 вересня провів виїзний прийом в приміщенні ЗШ №22 з метою поспілкуватися з містянами, безпосередньо від них почути про існуючі проблеми і разом знайти можливі шляхи їх вирішення.

8:30
В Івано-Франківську тривають роботи з облаштування ігрових спортивних майданчиків. І на вул. Карпатській, 4-8 зведення такого об’єкта завершується. Це буде поліфункціональна секція відкритого доступу площею 560 кв. метрів зі штучним покриттям, огорожею та тренажерами.

8:04
На вул. Військових ветеранів розпочали ремонт одного з найбільших скверів міста. Тут відновлять алеї, змонтують вуличне освітлення, встановлять вуличні меблі та дитячий ігровий майданчик. Загалом, мережа доріжок скверу складатиме 940 кв. м брукованого мощення.

7:38
У найбільш людні місця вийшли працівники органів Пенсійного фонду України в області, щоб роз’яснити людям доцільність легальної зайнятості та заробітної плати.

7:16
Перший на Прикарпатті сучасний центр обслуговування клієнтів газового господарства урочисто відкрили у м. Івано-Франківську.

6:35
З метою забезпечення наркотичною сировиною для виробництва та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу учасники організованої групи  висівали розсаду конопель та здійснювали повний цикл із вирощування дорослих рослин елітного сорту.

Попередній день   Наступний день