Попередній день   Наступний день

22:18
З приходом осені в Івано-Франківську зростає кількість новонароджених.

21:34
16 вересня вересня відбулося засідання комісії з присудження Верховинської районної літературно-мистецької премії з розвитку та популяризації Гуцульщини імені Дмитра Ватаманюка.

20:53
Задля налагодження тісних взаємовідносин у науково-технічній, гуманітарно-культурній та освітянській сферах між облдержадміністрацією та Союзом українців Румунії підписано договір про співробітництво та організацію відносин.

20:34
Консервовані помідори смакують зі всім, що ви любите і з апетитом вживаєте щодня. У кожної господині є свої, перевірені часом рецепти консервування. Зокрема і помідорів. Але ж іноді так хочеться попробувати щось інше!

20:06
В одному з сіл на Калущині вибухнула насосна станція.

19:40
Вікенд цього прикарпатського тижня, 24-25 вересня, увінчається біговим Півмарафоном. Традиційно він відбувається в останні вихідні вересня. Цього разу маршрут для любителів бігу проклали у центральній, історичній та відпочинковій зоні Івано-Франківська.

19:20
Наприкінці вересня Івано-Франківськ захоплять чоловічі емоції. В мистецькій галереї “Бастіон” відкриється Всеукраїнська виставка  “Сучасний портрет 2016. Чоловіки. Емоція.” Збагнути сильну стать, пізнати нові грані чоловічого єства та, можливо, позбутись стереотипів, що сльози - це атрибут жіночості - прагнуть організатори.

18:57
15 вересня під керівництвом голови Коломийської райдержадміністрації Любомира Глушкова та голови районної ради Романа Дячука  відбулась робоча нарада з питань будівництва поліклініки в м. Коломия.

18:36
Днями за підтримки Міністерства освіти і науки України відбулося відкриття фінального етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».

18:04
У вівторок, 20 вересня, відбудеться засідання колегії облдержадміністрації, на якому розглянуть питання підготовки до опалювального сезону, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

17:38
Головне управління статистики інформує. Ліс – це запорука державної екологічної безпеки, невід'ємна складова економіки держави та регіону зокрема. Наша область належить до однієї з найбільш лісистих в Україні – лісові угіддя займають 635,7 тис.га або майже 46% території області.

17:18
Національний банк України на понеділок, 19 вересня, підвищив офіційний курс гривні на 31 копійку - до 25,9011 грн за долар проти 26,2067 грн за долар у п'ятницю.

16:55
Наркоречовини виявляють як у перехожих громадян, безпосередньо на вулиці, які привертають увагу, будучи «під кайфом», так і в ході кримінальних проваджень за вчинення цими особами різних злочинів.

16:33
Поліцейські з’ясували, що до вчинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких потерпілий перебуває у лікувальному закладі, причетна 55-річна товаришка по чарці.

16:10
Під час щорічної обласної науково-практична конференції з нагоди Дня винахідника та раціоналізатора заступник голови - керівник апарату ОДА Валерій Крецул привітав прикарпатських науковців, винахідників та творців інтелектуального продукту.

15:42
У м. Надвірна у міському парку імені Івана Франка відбувся ІХ обласний фестиваль стрілецької та повстанської пісні імені Софії Галечко.

15:20
17 вересня о 18:26 в селі Міжріччя Болехівської міської ради по вулиці Січових Стрільців загорівся житловий будинок. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 54 м.кв., 1,5 т сіна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:54
Інформуємо, що 29 вересня 2016 року в м. Вільнюс, Литовська Республіка, відбудеться розширене спільне засідання Українсько-литовської та Литовсько-української ділових рад, організатором якого виступає УСПП за сприяння Конфедерації промисловців Литви.

14:30
У Маріуполі провели Кубок України з боксу серед чоловіків «48-й Меморіал Макара Мазая».

14:06
1-2 жовтня у духовно-паломницькому центрі Тисмениччини – Погоні відбудеться ХХІ Міжнародна проща Вервиці за єдність Церкви.

13:38
Побої, тортури, обмеження в свободі і спілкуванні, проживання у непридатному для повноцінного проживання помешканні, примушування до виконання фактично усіх забаганок, залякування зброєю і вбивством при першій спробі втечі, відсутність обіцяного заробітку — чи багато людей добровільно погодиться на такі умови праці? Мабуть, ніхто не хотів би потрапити в таку ситуацію.

13:17
З усіх фронтів. Історики презентували в Івано-Франківську вуличну виставку «Українська Друга світова». Згадали все. Від битви українців з гітлерівськими агресорами у складі Війська Польського до останніх пострілів на Далекому Сході – у війні з Японією. Організатори кажуть, прагнуть подолати стереотипи та показати справжню історію своєї держави.

12:49
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому підписало договір на реконструкцію дитячого майданчика «Фортеця» по вулиці Івана Павла ІІ біля ЗОШ №22.

12:18
14 вересня відбулося перше засідання новоствореної колегії департаменту освіти та науки Івано-Франківського міськвиконкому.

11:50
Іванофранківці розкажуть у Берліні про місцеві соціальні інновації. Юрій Филюк, Анна Пашинська та Ольга Дятел стануть учасниками форуму     «UkraineLab: поліфонія активізму та дослідження європейськості»,  що відбудеться в Берліні 19–22 вересня.

11:18
Прикарпатські перевізники звертатимуться до депутатів обласної ради з проханням подбати про часткову компенсацію здійснення пільгових пасажирських перевезень.

10:54
В Рогатині Івано-Франківської області міська рада вирішила залучити безробітних до громадських робіт – їм належить допомагати перейти через дорогу дітям та інвалідам. Депутати Рогатинської міськради передбачили необхідні кошти в міському бюджеті.

10:32
До поліцейських під’їхав водій, якого при спілкуванні патрульні запідозрили у наркотичному сп’янінні. У відповідь на пропозицію пройти медичне освідчення чоловік зізнався та добровільно надав паперовий згорток із наркотичною речовиною

10:04
В Івано-Франківську відбулися громадські слухання щодо коригування детального плану території  межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислова .

9:42
Інфекції сечової системи є найбільш поширеними інфекціями у дітей віком до двох років та посідають друге-третє місце серед інфекцій дитячого віку загалом, поступаючись лише захворюванням дихальних шляхів та кишковим інфекціям.

9:20
Насіння зернових культур цьогорічного врожаю уражене збудниками хвороб, зокрема фузаріозу, септоріозу, оливкової плісені, сажками, альтернаріозу та іншими.

8:50
В Івано-Франківську відбулася презентація книги та фільму про життя та церковну діяльність єпископа Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ Павла Василика, приурочених 90-ій річниці від дня народження священнослужителя.

8:31
Відбувся науково-практичний семінар, організований у рамках реалізації спільного Проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

8:06
У ході розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків прокуратурою Івано-Франківської області вилучено чергову партію деревини сумнівного походження.

7:42
В дохід держави конфісковано знаряддя правопорушення - автомобіль та екскаватор, а винуватець сплатить майже 7 тис грн штрафу.

7:17
Ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку міста, що реалізуються в Івано-Франківську.

6:45
В понеділок 19.09.2016 року о 13.30 год. в каб.205 (вул.Грушевського, 21) відбудеться чергове засідання координаційної ради у справах дітей виконавчого комітету міської ради

Попередній день   Наступний день