Попередній день   Наступний день

22:27
Сьогодні, 22 вересня, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція організаторів Frankivsk Half Marathon’16, що розпочнеться 25 вересня на Вічевому майдані. Вони розповіли, як проходила підготовка бігунів та, власне, як проходитимуть самі забіги.

21:49
Від початку 2016 року жоден із семи регіонів, територію яких охоплює «Львівська залізниця», не перерахував магістралі жодної витраченої гривні.

21:23
26 вересня у конференц-залі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (вул. Грушевського, 21, 3-й поверх, каб. 311) шведсько-український проект Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» презентує результати дослідження у м. Івано-Франківськ щодо оцінки дотримання принципів верховенства права в наданні послуг, пов’язаних з питаннями будівництва та архітектури. Захід розпочнеться об 11:00, початок реєстрації – о 10:30.

20:52
21 вересня у с. Красноставці Снятинського району відбулася відкриття та освячення оновленого пам’ятника Кобзарю.

20:30
21 вересня на фасаді Тростянецької місцевої школи І-ІІ ступенів на Снятинщині відкрили та освятили меморіальну дошку на честь Івана Франка.

20:05
Спеціалісти Косівського міжрайонного відділу ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України" відібрали проби води для мікробіологічних та хімічних досліджень з р. Рибниця в районі водоспаду "Гук" м. Косів.

19:42
До Івано-Франківського відділу поліції надійшло два повідомлення про крадіжки від 22 та 19-річного жителів міста. Як встановила поліція, до обох епізодів причетна одна особа – товариш потерпілих, з яким вони разом винаймають житло.

19:20
Як повідомила начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб Долинської ОДПІ Ольга Баланда, за січень-серпень поточного року платники Долинського району перерахували до Зведеного бюджету 98,9 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Це на 13,6 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

18:55
Цієї середи на стадіоні "Хімік", що у Калуші, відбувся фінальний матч Кубку Калуського району з футболу сезону 2016 року, інформують "Вісті Калущини".

18:31
У дворі поблизу івано-франківської школи №11, що на вул. Богдана Лепкого, зводять сучасний спортивний майданчик. Тут, з ініціативи міського голови Руслана Марцінківа, запроектовано комплексний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Розміри поля – близько 540 квадратних метрів.

18:08
У середу, 21 вересня, відбулося офіційне відкриття нового гуртожитку Івано-Франківського базового медичного коледжу. Тепер студенти коледжу житимуть у сучасному та зручному 9-ти поверховому приміщенні з усім необхідним обладнанням.

17:45
Від рук злодія потерпіло четверо заявників, з підсобного приміщення та домоволодінь яких зловмисник викрадав електроінструменти та побутову техніку. Встановлено, що він відбував покарання за вчинення грабежу. Тепер за крадіжки з проникненням у житло, інше приміщення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

17:18
Зіткнення автомобілів, внаслідок якого 55-річний чоловік отримав смертельні тілесні ушкодження, а інший водій – політравму, трапилося 21 вересня близько 16 год на дорозі між селами Тисменичани та Березівка.

16:57
Загальний обсяг небезпечних відходів, накопичених у місцях видалення відходів становить 23,3 тисячі тонн.

16:29
Рятувальникам поступило повідомлення від чергового поліції про замінування будівлі школи № 1, що по вулиці Довга, 37 в Івано-Франківську. Повідомлення надійшло вчора, 21 вересня, близько 19 години.

16:07
Питання хвилює не тільки місцевих мешканців, але й багатьох туристів, які відвідують цю  гірську мекку Прикарпаття.

15:45
Сьогодні відбулася зустріч голови облдержадміністрації Олега Гончарука з делегацією Підкарпатського воєводства Республіки Польща на чолі з маршалком Владиславом Ортилем. Участь у ній взяли заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, віце-воєвода Підкарпатського воєводства Вітольд Лєховскі, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

15:17
21 вересня цього року Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу виповнилося 49 років. З цієї нагоди в університеті відбулися святкові заходи.

14:55
21 вересня о 23:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Рибне Тисменицького району. Горів житловий будинок.

14:33
Івано-франківські господарі змагатимуться за краще оформлення балкону чи фасаду. У такий спосіб міська влада має намір популяризувати архітектурну естетику в місті. Наразі комунальний Департамент розробляє положення даної акції. Їх мають затвердити на жовтневому засіданні виконкому

14:05
Інтерактивна пісочниця, 3D друк та «Повітряний баскетбол» … В Івано-Франківську відкрили Наукове містечко «Нова енергія». Тут представлені новітні розробки та технології у сфері альтернативної енергії. Експоновані установки створила команда молодих місцевих вчених, працівників університету Нафти і газу. Відкрили Наукове містечко, аби підвищити обізнаність людей про енергоефективність

13:43
У січні-серпні 2016 року документальними перевірками, в тому числі спільно з іншими контролюючими органами, з питань виявлення фактів ухилень від оподаткування різного виду виплат, заробітної плати, видачі її за рахунок “тіньових” коштів (виплати заробітної плати у “конвертах”, ведення подвійної бухгалтерії, тощо) охоплено 18 юридичних осіб та 20 фізичних осіб-підприємців. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

13:14
Івано-Франківська обласна рада виграла апеляційний суд у компанії “Роснафта”, яка зверталася із позовом визнати протиправним її рішення від 27 березня 2015 року про те, що належний цій російській нафтовій компанії пансіонат “Гута” переходить у спільну власність громад області і має використовуватися як реабілітаційний центр для учасників російсько-української війни на Донбасі.

12:45
Із 1 вересня електроенергія для населення подорожчала в середньому на 25-30%. Збільшення тарифів відбулося згідно з рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (далі — НКРЕКП) від 26.02.2015 р. Громадяни, які споживають менше 100 кіловат на місяць, платитимуть по 0,71 грн. за 1 кВт, а ті, хто споживає більше 600 кіловат — майже по 1,64 грн. Це підвищення діятиме до березня 2017 року, коли електроенергія знову подорожчає.

12:22
21 вересня 2016 р. о 12.00 год. за адресою вул. Набережна 42 відбулася зустріч з Лауреатом премії ім. Івана Франка Марією Ткачівською присвячена до 160-річниці від Дня народження І.Я.Франка з студентами відкритого Міжнародного університету розвитку людини „Україна”.

11:54
Інформацію щодо проведення міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій, запланованих на  2016 рік,  а також пропозицій іноземних компаній з налагодження співпраці розміщено в розділі «Обласна державна адміністрація» підрозділів «Структура ОДА», «Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій»,  «Міжнародні виставково-ярмаркові заходи» та «Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці» за посиланнями – Перелік міжнародних виставково-ярмаркових заходів, форумів, бізнес-зустрічей, економічних місій на 2016 рік та Пропозиції іноземних фірм щодо співпраці.

11:21
Управління поліції охорони в Івано-Франківській області наразі охороняє більше 4 тисяч квартир та будинків з особистим майном громадян.

10:54
З початку року івано-франківські землевласники та землекористувачі сплатили до місцевого бюджету 63,2 млн. грн. плати за землю, що на 12,8 млн. грн. більше від минулорічних показників. Про це повідомив начальник сектору адміністрування майнових податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м.Івано-Франківську Володимир Джумак.

10:30
У м. Городенка відбулося відкриття сучасного елеваторного комплексу ПП «Агрофірми «Вільхівці» німецької торгової марки «RIELA». Участь в урочистостях взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, голова Городенківської РДА Богдан Кобилянський, директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Савка, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович.

10:06
Прокуратура через суд скасувала незаконне рішення сільської ради та повернула державі землю вартістю понад 1 млн 81 тис грн.

9:45
Деревину арештовано у рамках кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків.

9:18
21 вересня, в Івано-Франківську відкрили дошку видатному українському поету, журналісту, члену Національної спілки письменників України, члену Національної спілки журналістів України Роману Юзві. Пам’ятка розташована на фасаді будинку №24 на вул. Набережна ім. Василя Стефаника, де за життя мешкав письменник.

8:52
22 вересня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить осінні міські спортивні ігри серед молоді з обмеженими можливостямиза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Симоненка, 3-в.

8:33
21 вересня 2016 р. минуло 27 років з дня віднайдення першої могили жертв комуністичного терору НКВД в Дем’яновому Лазі – місці масового поховання жертв НКВД періоду 1939 – 1941 рр. на околиці Івано-Франківська.

8:08
В Івано-Франківську медичному університеті обговорили співпрацю з Варшавським медичним університетом.

7:42
У Богородчанах 73-річного чоловіка обдурили аферисти шахрайським способом: спочатку увійшли в довіру при спілкуванні, а потім заволоділи 9400 гривень та 1970 доларами США, які старенький заощаджував, економлячи роками. Поліція проводить заходи щодо розшуку шахраїв.

7:18
Шановні колеги! Посольство Республіки Словенія в Україні, словенські курорти LifeClass (Порторож) і Unitur (Терме Зрече) запрошують вас 5 жовтня 2016 р. відвідати семінар-презентацію на тему: «Медичний туризм Словенії - нові можливості співпраці».

6:30
На початку вересня цього року у містечку Заклічин Тарновського повіту (Республіка Польща) відбулось традиційне «Свято квасолі».

Попередній день   Наступний день