Попередній день   Наступний день

22:11
У Калуші проведуть консультативне опитування з приводу церкви, будівництво якої планують на перетині вулиць Січових Стрільців та Пушкіна.

21:30
У січні-серпні 2016 року до Центру обслуговування платників Долинської ОДПІ звернулось 28711 платників, в т.ч. за адміністративними послугами -  9997 платників.

20:58
З нагоди професійного свята освітян – Дня працівника освіти України, в Івано-Франківській обласній філармонії відбулося вручення почесних нагород.

20:30
Дорогі співвітчизники! Сьогодні виповнюється 150 років від дня народження видатного українського державного та громадсько-політичного діяча, організатора вітчизняної науки, Голови Центральної Ради Української Народної Республіки – першої у XX столітті незалежної Української держави – Михайла Сергійовича Грушевського.

20:05
У п’ятницю, 30 вересня 2016 року, заступник прокурора області Руслан Вахітов здійснюватиме прийом громадян у Івано-Франківській місцевій прокуратурі.

19:42
В Івано-Франківську облаштують дитячий майданчик з ліхтарями на сонячній енергії. Його планують розмістити у сквері Міцкевича.

19:19
До Дня української писемності та мови в Івано-Франківську 9-10 листопада відбудеться виставка-презентація друкованої продукції «Сторінками української книги».

18:57
28 вересня на 102 надійшло повідомлення, що невідома особа в чорному погрожує ножем. Коли поліціанти прибули на виклик, то заявник вказав на невідомого чоловіка, якого відразу ж і затримали.

18:31
У Городенці за тиждень в районну лікарню доставили вже четвертого пацієнта з гострим отруєнням сурогатами алкоголю.

18:07
Відділ культури і мистецтв підготував концерт для учасників Міжнародного наукового конгресу «Іван Франко: Я єсть пролог …», які проводили виїзне засідання у Криворівні. Концерт «Верховино, світку ти наш» розпочався після секційного засідання та покладання квітів до пам’ятника Каменяреві.

17:45
Братською могилою і символом Голокосту в Україні став Бабин Яр. З вересня 1941 року до кінця вересня 1943-го він був місцем регулярних розстрілів і захоронень, які проводили органи нацистської поліції безпеки та айзантцгрупи СД разом із військовою та цивільною владою Києва.

17:18

В судовому порядку прокуратура скасовує незаконну оренду понад 290 га землі


16:55
До Тлумацького відділення поліції звернулася 55-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила про те, що з її автомобіля, залишеного біля будинку, викрали атомагнітолу «PIONER» із флеш карткою загальною вартістю близько 1200 гривень.

16:36
В межах кримінального провадження завдяки спільним та злагодженим діям оперативних працівників кримінальної поліції ГУНП в області, колег з управління захисту економіки, СБУ в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури на підставі ухвали слідчого судді проведено спільний обшук у господарських будівлях у с.Гончарів Тлумацького району, де виявлено та вилучено велику партію фальсифікованих ліків та обладнання.

16:05
В Івано-Франківську виготовляють прототипи електронних плат для експорту на міжнародний ринок. Місцеві фахівці приймають замовлення з усіх куточків світу. Галузева лабораторія функціонує понад півроку. Упродовж цього цього часу її працівники освоювали технологічне обладнання та налагодили відповідні контакти з потенційними клієнтами.

15:41
28 вересня о 16:40 в селі Козино Тисменицького району виникла пожежа одноповерхової дерев’яної недіючої будівлі на території дитячого табору. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

15:18
28 вересня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкодили: в селі Раківчик Коломийського району - 2  мінометні міни часів ІІ Світової війни, виявлені на території під будівництво спортивного майданчику та в селі Курипів Галицького району - одну мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлену на польовій дорозі поблизу кладовища.

14:55
Школярі Івано-Франківська їздитимуть у маршрутних автобусах безоплатно до 21.00. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook.

14:32
До Косівського відділу поліції звернулася 29-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що невідома особа із приміщення складу, де вона працює, викрала її сумочку, в якій знаходився мобільний телефон. На думку заявниці, до крадіжки міг бути причетний її співробітник.

14:10
Як не дивно, але фахівців саме цієї чи не найбільш поширеної професії гостро потребує наше військо. Про це йшлося на брифінгу в обласному військовому комісаріаті, який провів в. о. обласного військкома полковник Юрій Верановський. Власне, на ньому було розглянуто три питання, кожне з яких торкається інтересів багатьох прикарпатських родин. Почнемо з того, котре одного разу наробило найбільше ажіотажу.

13:42
Згідно із п. 1.1 ст. 1 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів, регулюються ПКУ.

13:17
За вісім місяців 2016 року майже 5,8 тисяч громадян Прикарпаття подали декларації з метою використання права на податкову знижку. Задекларована сума податку з доходів фізичних осіб, що підлягає поверненню на розрахункові рахунки платників, склала 6,5 млн. грн. Про це повідомили в управлінні податків і зборів фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

12:50
Міжнародна група слідчих провівши розслідування з’ясувала, що малайзійський літак МН17 був збитий російським “Буком”, який завезли на окупований Донбас. Про це йдеться в доповіді слідчих групи JIT.

12:24
«Укрзалізниця» не відмінятиме приміські поїзди з 1 жовтня 2016 року. Таке рішення прийнято менеджментом компанії, зважаючи на велике соціальне значення приміських перевезень та розраховуючи на конструктивну співпрацю з місцевими органами влади щодо виплати ними компенсацій за перевезення пільговиків у приміському сполученні.

11:47
Передові технології не завжди є запорукою надійного захисту від кібератак противника. Можливість України перейти на ручне управління енергосистемами дозволило врятувати ситуацію в результаті кібератак з боку Росії. Про це під час дискусії щодо загроз кібертероризму у рамках Євопейського форуму з кібербезпеки у Кракові (CYBERSEC) заявив представник генсека НАТО з питань нових викликів безпеці НАТО Джемі Шеа, повідомляє кореспондент Укрінформу в РП

11:20
У першочерговому порядку забезпечувався відпочинок та оздоровлення дітей, що відносяться до пільгових категорій, визначених Законом України «Про оздоровлення і відпочинок дітей».

10:56
У середу, 28 вересня, в Івано-Франківську на вулиці Богдана Лепкого 27 відкрили анотаційну дошку заслуженому артисту України, педагогу, громадському діячу, одному із фундаторів прикарпатської скрипкової школи Олегу Ґереті.

10:31
За інформацією головного управління статистики в області, у серпні 2016 р. підприємствами і організаціями області використано 31 млн м3 газу природного, 323,2 тис. т кам’яного вугілля, 6,1 тис. т палива дизельного, 1 тис. т бензину моторного та 0,1 тис. т нафти сирої, включаючи газовий конденсат.

10:05
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася розширена нарада з питань підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 року.

9:43
Під керівництвом заступника голови ОДА, співголови комісії обласної редакційної колегії «Книга Пам’яті України» Ігоря Пасічняка відбулося засідання редакційної колегії обласного відділу «Книга пам’яті України» щодо узгодження остаточної редакції історико-документального видання про масовий голод 1946-1947 років на Прикарпатті.

9:21
Використовуючи підроблені накладі, службовці експортували понад 9 тисяч м³ лісової продукції

8:50
До Калуського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки райцентру про те, що з приміщення новобудови невідома особа вчинила крадіжку господарського інвентар’я.

8:30
Неприємний інцидент трапився минулого вечора в одному з магазинів у місті Косові. Нетверезий чоловік побив продавчиню. Аби втихомирити хулігана, жінка викликала поліцію. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

8:06
Щодня підрозділи ДСНС України ліквідовують сотні пожеж по всій території країни, значна частка яких виникає саме у житловому секторі. Так, з початку року в Україні виникло 60 тис. 068 пожеж, з яких 20 тис. 108 - у житловому секторі. Внаслідок пожеж вже загинуло 1 тис. 057 людей та постраждало 872.

7:44
28 вересня відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед добровільних пожежних формувань ПАТ ДТЕК «Західенерго». У спортивному святі взяли участь 10 команд з усіх куточків України.

7:18
29 вересня, у четвер, о 10:00 год. в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії (вул. Леся Курбаса, 3) відбудеться урочисте свято - День працівників освіти.

6:46
У четвер, 29 вересня, о 10 годині в конференц-залі обласної ради (500 каб.) відбудеться "круглий стіл" на тему: "Європейська стратегія Дунайського регіону: можливості та завдання для Івано-Франківської області".

Попередній день   Наступний день