Попередній день   Наступний день

22:30
За січень–червень 2016р. підприємствами та організаціями Івано-Франківської області освоєно 2932,1 млн.грн капітальних інвестицій, що на 19,7% більше обсягу капітальних інвестицій відповідного періоду попереднього року. Основна частина інвестицій (99,5%) вкладена у матеріальні активи.

21:59
У неділю, 4 вересня, о 22:31 до Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні із діагнозом «Термічні опіки полум’ям другого ступеня верхніх кінцівок та отруєнням чадним газом» у важкому стані госпіталізовано дев’ятирічного хлопчика із села Вільшаниця Тисменицького району.

21:20
Сьогодні, 5 вересня, Івано-Франківський апеляційний суд розглянув питання запобіжного заходу для підсудних. Прокуратура також вимагала збільшити розмір застави до 942 тисяч гривень.

20:58
3 вересня о 10.45 в с.Криворівні Верховинського району під час набирання води із криниці впала у воду 39-річна жінка.

20:34
3 вересня івано-франківський "Тепловик" на домашній арені МЦС "Рух" провів свій другий домашній поєдинок у поточному сезоні. Підопічні Володимира Ковалюка з рахунком 3:1 впевнено переграли діючого чемпіона України серед аматорських команд футбольний клуб "Балкани" з с.Зоря Одеської області.

20:10
Найкращі результати державної підсумкової атестації — у випускників Добровлянського НВК І-ІІІ ст., Підмихайлівського НВК І-ІІІ ст. і Пійлівської ЗОШ І-ІІІ ст., найкращі результати ЗНО з усіх предметів — в учнів Добровлянського НВК

19:18
У селах Космач і Шепіт потенційної Космацької ОТГ Косівського району Івано-Франківської області відбулася зустріч сільських голів, місцевих депутатів, громадських активістів, під час якої обговорили перспективи утворення цієї громади.

18:56
На базі загальноосвітньої школи у селі Марківці відкрито садочок. Тож Марковецька школа відтепер є навчально-виховним комплексом – дванадцятим у районі.

18:30
Президент Петро Порошенко переконаний, що Міжнародний валютний фонд ухвалить позитивне рішення про виділення чергового траншу для України і наша держава отримає фінансову підтримку.

18:07
Уряд затвердив постанову про «Детальні правила виробництва органічної продукції (сировини) рослинного походження». За словами Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового, затвердження даних правил прискорить якісний ріст галузі виробництва органічної сільськогосподарської продукції, йдеться на Урядовому порталі.

17:42
Вчора, 4 вересня, о восьмій ранку до рятувальників Франківщини надійшло повідомлення про те, що 3 вересня збираючи гриби в урочищі «Бабина яма» в підніжжі гори Говерла, поблизу смт. Ворохта Яремчанського раону, відбився від групи та не повернувся до визначеного місця франківчанин.

17:18
Вчора вночі, 4 вересня, у Богородчанському районі селі Старі Богородчани, по вулиці С.Стрільців відбулась смертельна ДТП.

16:54
Учора, 4 вересня, з ініціативи Калуської районної ради у співпраці з громадськими активістами та учасниками АТО відбувся легкоатлетичний Пробіг миру пам’яті борця за цілісність України Юрія Пукіша.

16:29
Відділ сім’ї та гендерної політики є структурним підрозділом Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради. 
Відділ забезпечує реалізацію державних, національних, обласних та міських програм у галузі гендерної політики та захисту інтересів сім’ї та дітей.

16:05
У с. Пійлі потенційної Голинської ОТГ Калуського району Івано-Франківської області відбулася позачергова сесія сільської ради, щоб остаточно визначитися з приводу того, до якої громади входити: Голинської чи Калуської?

15:44
Днями у Тлумацькому районі з робочим візитом перебував народний депутат України Михайло Довбенко спільно з головою районної державної адміністрації Володимиром Габураком та головою районної ради Василем Двояком він відвідав села Гостів, Гринівці, Олеша та Одаїв, де оглянули об’єкти будівництва та соціальної сфери.

15:18
У неділю, 4 вересня, в Коломиї відкрив завісу 8-й всеукраїнський театральний фестиваль “Коломийські представлення”. Фестиваль триватиме тиждень – до 11 вересня включно.

14:59
У Коломиї сталася пожежа будівлі на вул. Петлюри, 11.

14:28
«Сьогодні ми даємо старт роботі 20 мобільних груп – це черговий крок у реформуванні митниці. Мета створення мобільних груп – посилення боротьби з контрабандою та корупцією на митниці, підвищення ефективності митного контролю товарів та боротьби з митними правопорушеннями», – зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

14:06
З моменту набуття чинності закону України про тимчасове зниження ставки акцизу на вживані автомобілі процедуру розмитнення за новими правилами вже пройшли 1315 вживаних авто.  Найбільше оформлень авто за зниженими ставками відбулося на митницях західних областей. Зокрема, з 1 серпня Львівська митниця оформила 199 таких автомобілів, Івано-Франківська – 161, Волинська – 118.

13:41
Вдев’яте цьогоріч на Циганському горбі у селі Ліски на Коломийщині відбувся Фестиваль імені Квітки Цісик. Власне в Лісках жили дідусь і бабуся легендарної співачки та восьмеро їхніх дітей, серед яких і її батько, відомий віртуоз-скрипаль Володимир Цісик.

13:18
У Коломиї відродилася традиція вітати містян з головної найвищої точки нашого міста – верхівки ратушевої вежі. Це – подарунок місту від від Ярослава Магаса – коломийського приватного підприємця.

12:44
Відомі українські громадські діячі у відповідь на ухвалу польського Сенату вважати польсько-український конфлікт у часи Другої світової війни «геноцидом польського народу, вчиненим українськими націоналістами», закликали Верховну Раду України встановити аж три пам’ятні дні жертв польських злочинів проти українців. Про це йшлося на прес-конференції у вівторок, 30 серпня.

12:23
Відповідно до частини першої ст. 482 Митного кодексу України від 13 березня 2012 року № 4495-VI зі змінами та доповненнями (далі – МКУ) переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України поза митним контролем, тобто поза місцем розташування органу доходів і зборів або поза робочим часом, установленим для нього, і без виконання митних формальностей, або з незаконним звільненням від митного контролю внаслідок зловживання службовим становищем посадовими особами органу доходів і зборів тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів, транспортних засобів - безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів, транспортних засобів і транспортних засобів, що використовувалися для переміщення товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України поза митним контролем.

11:44
У смт Рожнятові завершують другу чергу робіт з облаштування місцевого парку, який означений іменем і пам’ятником іванові Франку, — реалізують проект, що переміг в обласному конкурсі проектів та програм місцевого самоврядування, започаткованому івано-Франківською обласною радою.

11:19
1 вересня о 16.45 в ГПРЧ АРЗ СП УДСНС в області надійшло повідомлення про те, що на горі Говерла зламала ногу туристка гр., 1967 р.н., жителька м. Хотин Хмельницької області.

10:57
Відповідно до інформації Міністерства закордонних справ України 7-8 вересня 2016 року в м.Алмати (Казахстан) відбудеться Шостий Центрально-Азіатський торговельний Форум «Розвиток експортного потенціалу і торгівлі: нові виклики і перспективи в Центральній Азії».

10:34

З метою оцінки ділових, професійних, особистих якостей поліцейських, їх освітнього та кваліфікаційного рівнів, на підставі глибокого і всебічного вивчення, визначення відповідності посадам під час проходження атестації

затверджено такий склад атестаційних комісій Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області

10:07
Дорожньо-транспортна пригода сталася біля 17.00 год. 31 серпня по вул. Крихівецькій в с.Крихівці, що на околиці обласного центру. Потерпіла місцева 12-річна дівчинка переходила дорогу на пішохідному переході й була збита невідомим автомобілем, водій якого залишив місце пригоди.

9:43
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, суб’єкт господарювання, який є платником інших податків може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до фіскального органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

9:18
Перспектива скорочення кількості лікарень та лікарів в сільських місцевостях турбує не один мільйон мешканців України. Адже, що може бути важливішим, ніж наш стан здоров’я? Однак, це одна з умов реформи децентралізації, яка торкнулася не лише шкіл, місцевої влади, а й системи охорони здоров’я та його фінансування. Що ж нас чекатиме, особливо враховуючи останні зміни керівництва Міністерства охорони здоров’я?

8:57
За січень-серпень 2016 року платники податків Прикарпаття направили для сприяння обороноздатності України 124,5 млн. грн. військового збору. Це на 26,8 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року.

8:27
40-річна жінка, яка відсиділа в тюрмі за вбивство свого чоловіка та ножове поранення співжителя ледь не прирізала сина.

8:05
Увечері 30 серпня на спецлінію 102 зателефонував мешканець одного з сіл Коломийського району, який повідомив про самогубство його сина.

7:41
1-го вересня у всіх навчальних закладах Тлумацького району відзначили традиційне вересневе свято першого дзвоника. Саме перший дзвоник закликав до здобуття знань 4739 учнів Тлумаччини. Для підготовки закладів освіти до нового навчального року долучилися усі небайдужі: батьки, вчителі, технічні працівники, спонсори, меценати, керівники агроформувань району.

7:15
Упродовж останніх тижнів на Прикарпатті склалася напружена ситуація із загоранням торфовищ. Часто причинами такого лиха стає надмірно висока температура повітря, яка, через необережне поводження людей із вогнем при спалюванні сухої трави та стерні, призводить до виникнення стихійних пожеж. Унаслідок таких необачних дій виникла пожежа на торфовищі у селі Григорів Рогатинського району.

6:43
Працівниками Калуської місцевої прокуратури спільно з працівниками Калуського ВП ГУ НП в області виявлено факт незаконного видобутку піщано-гравійної суміші  на березі річки Лімниця одного із сіл  Калуського району.
На   місці події  затримано   автомобіль  марки «КАМАЗ», завантажений піщано-гравійною сумішшю.

Попередній день   Наступний день