Попередній день   Наступний день

22:20
Жінка за оформлення документів отримала від двох жителів Чернівецької області 5800 доларів США, проте обіцяних документів не виготовила та гроші заявникам не повернула. Ошукані звернулися за допомогою поліції. За цим фактом Калуським відділом поліції розпочато досудове розслідування.

21:30
Про порядок реєстрації таких автомобілів розповіли у регіональному Івано-Франківському сервісному центрі МВС України.

20:57
5 вересня о 15.42 в с.Тростянці Снятинського району сталась пожежа сухої трави.

20:33
Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Ігор Влізло. Керівник вважає, що це допоможе запобігти пожежам сухої трави.

20:03

Патрульна поліція Івано-Франківська затримала чоловіка, який мав при собі муляж бойової гранати, повідомляють у прес-службі Управління патрульної поліції міста.


19:42
Президент Петро Порошенко заявляє, що не допустить скасування стипендій студентам. Про це він заявив під час щорічного послання до  Верховної ради.

19:20
Національний банк на 6 вересня знизив офіційний курс гривні на 15  копійок та встановив на рівні 26,78 гривні за долар. Про це повідомляється на сайті НБУ.

18:58
Співробітниками податкової міліції Івано-Франківської області  розслідується кримінальне провадження, зареєстроване за ст. 205 КК України.

18:32
Днями МОН України видало ІФНМУ ліцензію на підготовку магістрів з напрямку медичної і психологічної реабілітації, яка на сьогодні є особливо актуальною для України. Тож уже з наступного року 100 студентів зможуть розпочати навчання на новій спеціальності.

18:07
2 вересня відбулося Друге засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Івано-Франківська в рамках Проекту ПРОМІС.

17:43
Завершується капітальний ремонт відділення для пацієнтів-візочників в Івано-Франківському геріатричному пансіонаті. Через фінансові проблеми ремонтні роботи проводилися складно і тривало у часі – майже 10 років.

17:18
Делегація з Івано-Франківщини бере участь у щорічному економічному форумі, який розпочнеться сьогодні в польському місті Криниця-Здруй. Упродовж двадцяти років такий форум збирає представників урядів європейських держав, провідних компаній, науковців, експертів у сфері економіки, політики, суспільного розвитку.

16:55
Сьогодні, 6 вересня, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Ігор Влізло доповів про заходи щодо недопущення проживання бездомних громадян у громадських місцях.

16:32
На початку осені цього року в Івано-Франківську відбудеться щорічний фестиваль, присвячений збору врожаю «Свято хліба».

16:09
Чоловіча збірна України здолала принципового суперника – збірну Росії – на шаховій Олімпіаді, яка проходить у столиці Азербайджану – місті Баку, інформує Телеканал 24. 

15:46
Незаконне переправлення великої партії цигарок через державний кордон зупинила Служба безпеки України спільно з податковою міліцією ГУ ДФС в області на Івано-Франківщині.

15:17
Днями в залі засідань обласної психоневрологічної лікарні № 3 відбулося чергове засідання колегії департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, на якому розглядалися проблемні питання галузі.

14:55
Як повідомили в Головному управління ДФС в Івано-Франківській області, власники житлової та нежитлової нерухомості Прикарпаття сплатили до місцевого бюджету 18,1 млн.грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Зокрема, від юридичних осіб надійшло 13,1 млн.грн. податку, від громадян –  5 млн.грн.

14:32
Концерт військового оркестру просто неба влаштували в Івано-Франківську.

14:09
В Івано-Франківську розпочався тематичний короткостроковий семінар "Удосконалення організації діяльності добровільних пожежних дружин у сільських і селищних громадах". Його проводить Івано-Франківський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування,  державних підприємств, установ і організацій за підтримкою і сприяння Фонду Ганса Зайделя (ФРН) та спільно з Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській област.

13:42
У Снятині відбулася робота оргкомітету щодо проведення та підготовки етнофестивалю «Покутські джерела», який відбудеться 18 вересня 2016 року.

13:17
Держрибагентством України затверджено Режим рибогосподарської експлуатації водойми-охолоджувача Бурштинської ТЕС, тобто на Бурштинському водосховищі створено спеціальне товарне рибне господарство (СТРГ).

12:50
Яблуко розбрату. Іванофранківці не можуть поділити територію на Валах. На місці колишнього кафе «Казка» релігійна спільнота взялась зводити церкву Святого Миколая. Під проектом підписалось близько п’яти тисяч містян. Однак, не всі вважають таке рішення законним.

12:23
На сцені – ляльки. Із початком навчального року в Івано-Франківську стартував 72-й театральний сезон. Обласний академічний театр ляльок імені Марійки Підгірянки вкотре обіцяє дивувати найменших театралів прем”єрами та несподіваними постановками.

11:47
У ході кримінального провадження за підозрою у вчиненні крадіжки з проникненням у житло (ч.3 ст.185 КК України) поліцейські, під час обшуку виявили у помешканні підозрюваного наркотичну речовину, яку він зберігав для особистого споживання.

11:20
Вже не одному мешканцю області пройдисвіти повідомили про «щасливу новину» - виграш автомобіля. На мобільний приходить смс-повідомлення з подібним змістом. Невідомий оператор пише абоненту, що його номер виявився виграшним у автомобільній лотереї, тож він стане власником новенької машини. Люди радіють несподіваній удачі, проте недовго.

10:53
7 вересня на Івано-Франківщині відбудеться виїзна нарада Державного агентства лісових ресурсів України на тему «Стан лісів Карпатського регіону». Як повідомляють на «Урядовому порталі», учасники наради ознайомляться із процесами вирощування садивного матеріалу, особливостями гірських лісозаготівель, оглянуть мережу лісових автодоріг, обговорять наслідки всихання ялинових деревостанів у високогірних лісах.

10:30
Представник поліції повідомив, що зловмисники діяли непрофесійно. Злодії розбили скляні двері у дзвіниці. У церкві злочинці розбили тумбу зі свічками, звідки витягли незначну суму грошей.

10:05
У грудні в Івано-Франківському обласному муздрамтеатрі відбудеться прем’єра неоопери «Гамлет».

9:43
8 вересня "Львівська залізниця"відзначатиме 150-річчя сполучення Львів – Івано-Франківськ – Чернівці.  На франківському вокзалі провели репетицію заходу.

9:20
Більше трьох десятків прикарпатських шкіл поповняться новими комп’ютерами. Постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків погодила розподіл комп’ютерної техніки для загальноосвітніх навчальних закладів Івано-Франківської області. Її придбали за кошти обласного бюджету в рамках Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської обласної ради.

8:58
Ополудні другого вересня в Городенківську центральну районну лікарню звернувся 73-річний мешканець одного з сіл району.

8:26
3-4 вересня на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання проведено XIII обласну спартакіаду серед команд державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій та територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

8:05
Опівночі з 3 на 4 вересня у с.Старі Богородчани невідомий водій, вчинивши наїзд на пішохода, 20-річну дівчину, не зупинившись, покинув місце пригоди. Потерпіла, яка рухалася дорогою зі своїм знайомим, внаслідок наїзду загинула на місці події.

7:41
До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 80-річний житель міста, котрий повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку грошових коштів в сумі 4300 та медалі з його квартири.

7:17
6 вересня, об 11:00 год. у залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться прес-конференція, присвячена "Святу хліба".

6:42
6 вересня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день