Попередній день   Наступний день

22:23
Настав час почати кардинально вирішувати проблему сполучення Буковини та Прикарпаття із іншими регіонами. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

21:53
8 вересня о 11.40 в Рожнятівську ЦРЛ доставлено 70-річну жительку с. Лоп`янка Рожнятівського району, яку вкусила змія за другий палець лівої верхньої кінцівки під час роботи на городі.

21:20
У суботу, 10 вересня, Україна обиратиме представника на Дитяче Євробачення. Цього року цей Міжнародний конкурс відбудеться в листопаді на Мальті.

20:57
Всесвітньо відома українська модель з Прикарпаття Анна Заячківська покинула свого італійського чоловіка Джанлука Червара, та втекла в США. За її словами він піднімав на неї руку.

20:34
Станом на початок вересня практично у всіх закладах охорони здоров’я області спостерігалася кредиторська заборгованість по заробітній платі за серпень. Таку інформацію озвучила заступник начальника бюджетного управління департаменту фінансів облдержадміністрації Вікторія Гринівська під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

20:05
З настанням літа у медичних закладах традиційно починають реєструвати випадки отруєння грибами. Цей рік, на жаль, не став винятковим. За 5 місяців 2016 року зареєстровано вже 37 випадків отруєння грибами серед населення. За цей час постраждала 51 людина і одна з них внаслідок отруєння померла. Усі випадки були зареєстровані у побуті.

19:43
Відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року щорічно у другу суботу вересня в нашій державі відзначається День фізичної культури та спорту. Департамент молодіжної політики та спорту Івано – Франківської міської ради запрошує усіх любителів спорту 10 вересня 2016р. о 10.00 год на Вічевий  майдан.

19:18
Всеукраїнський дитячій турнір з тенісу “Stanislaw Cup”. Вже вчетверте стартував у Івано-Франківську. За першість на корті змагалися юні спорстмени з усіх куточків України.

18:57
Івано-Франківський «Тепловик» у 8 турі чемпіонату україни з футболу серед команд Другої ліги на виїзді переміг запорізький «Металург» з рахунком 0:3.

18:36
Відомий фотохудожник тисменичанин Тарас Дутка, який очолює народний фотоклуб «Колумб», нагороджений золотою медаллю від Міжнародної федерації фотомистецтва (FIAP).

18:08
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, у січні – серпні 2016 року прикарпатські платники сплатили до місцевих бюджетів 1740,8 тис. грн. туристичного збору, що на 567,1 тис. грн. або на 48 відсотків більше ніж торік.

17:44
Спільнота Святого Егідія вкотре організовує пікнік з безхатьками. Особливість цієї організації - підтримка та допомога людей позбавлених житла. Допомогти можна як присутністю, у роздачі їжі,  так і смаколиками.

17:19
За вісім місяців нинішнього року до Івано-Франківського міського центру зайнятості у пошуках роботи звернулося 6070 осіб. З них 2453 особи було працевлаштовано.

16:58
Восени вийде в прокат українська стрічка «Жива», в основі котрої – героїчна доля Анни Попович із Зеленої Надвірнянського району. Для режисера стрічки Тараса Химича – це лише перший художній фільм, та його з успіхом було презентовано на кіноринку 69-го Каннського кінофестивалю. До цього він знімав документальне кіно. 2014 року, напередодні 72-ї річниці створення УПА, у столиці відбулася прем’єра документального фільму Тараса Химича «Хроніка Української Повстанської Армії 1942-1954». Режисер тоді наголосив, що його стрічка розповідає про історію Української повстанської армії крізь призму свідчень 34 очевидців. Серед них була і розповідь учасниці УПА нашої краянки Анни Попович на псевдо «Ружа».

16:28
В Івано-Франківську трапився конфлікт за участю бійця АТО Івана Чайковського та патрульною поліцією і її очільником Дмитром Міхальцем.

16:10
Громадська організація «Громадське телебачення» за підтримки Європейського Союзу оголошує про проведення конкурсу проектів на отримання фінансування місцевими громадськими ініціативами журналістів, спрямованого на розвиток громадських медіа у наступних областях України: Вінницька, Івано-Франківська, Миколаївська, Сумська, Херсонська, Чернівецька, Чернігівська, Одеська, Дніпропетровська, Донецька.

15:40
В рамках святкування Дня фізичної культури та спорту в Івано-Франківському навчально-науковому інституті  менеджменту ТНЕУ було проведено турнір з  міні футболу на «Осінній Кубок 2016»

15:19
Зловмисника, який набрав товару на 1000 гривень «на гарячому» затримав працівник закладу.

14:58
До Верховинського відділу поліції із заявою про крадіжку велосипеда звернувся 23-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив велосипед марки "Скорпікс", залишив біля магазину.

14:30
Шкільні портфелі, папки, канцелярське приладдя на загальну суму 20 тис. грн. були придбані за кошти районної Програми захисту прав дітей, профілактики негативних явищ у їхньому середовищі на 2016 рік.

14:04
Підставою для відкриття бюро правової допомоги є конституційне право кожного на правову допомогу, в тому числі, у випадках, передбачених законом, безоплатну.

13:45
У Коломиї на пероні залізничного вокзалу відбулися урочистості з нагоди 150-річчя від дня прибуття першого потяга Львів-Чернівці через Коломию.

13:18
Оздоровчий комплекс «Прикарпаття» у місті Яремче, що перебуває у державній власності, може перейти у власність місцевої влади. Комплекс пропонує передати Управління Національного банку України і з цією пропозицією банк звернувся самостійно.

12:44
У Долинськиму краєзнавчому музеї Бойківщина Тетяни і Омеляна Антоновичів відбулось відкриття фотовиставки та презентація фотокаталогу «Магія Довбушевих скель» фотомитця,  члена Національної спілки фотохудожників України, очільника Долинського народного фотоклубу «Промінь» Юрія Черневого.

12:20
Обережно: діти на дорозі! Комунальники дбають про безпеку школярів поблизу навчальних закладів. Упродовж тижня наносять відповідні дорожні знаки та розмітку. Поновлюють вуличні трафарети на пішохідних переходах та попереджувальні сигнали. В галузевому Департаменті працюють також над модернізацією відповідного дорожнього обладнання.

11:42
 08 вересня  о 12.00 год. в Муніципальному Центрі дозвілля, що знаходиться за адресою вул. Набережна 42 відбулося спортивне свято „СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ СТАНІСЛАВА” ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ.

11:20
На вул. Б. Хмельницького укладають другий шар асфальтного покриття. Нагадаємо, тут триває капітальний ремонт дороги, який міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків тримає на особистому контролі.

10:59
Проблеми у Карпатських лісах є досить вагомими, починаючи від незаконних рубок і закінчуючи масовим всиханням дерев. Тому для Карпатського регіону необхідна стратегія розвитку лісового господарства, яку розробить Держлісагентство.

10:30
За участю заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка, першого заступника голови обласної ради Василя Гладія, директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктора Кімаковича, керівників вищих навчальних закладів області відбулося засідання комісії із встановлення стипендій голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради студентам вищих навчальних закладів.

10:06
В Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулося відкриття культурного проекту «Ренесанс».

9:40
В Івано-Франківську сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На вулиці Хоткевича, біля продуктового базару, легковий автомобіль збив жінку і врізалася в огорожу.

9:16
За  січень-серпень 2016 року платники Прикарпаття сплатили 1561,9 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,  що на 81,9 млн. грн. більше за очікувані показники. Виконання бюджетного призначення за даний період становить 105,5%.

8:56
Докторант кафедри біохімії і біотехнології Інституту природничих наук нашого університету Олег Лущак став членом редакційної колегії міжнародного наукового журналу Frontiers in Genetics секції Genetics of Aging.

8:25
Кабінет Міністрів України розширив перелік об'єктів для приватизації у 2016-2017 роках.

8:03
15-30 вересня у центрі Лондона у Ice House Gallery відбудеться персональна виставка картин франківського художника Ігоря Роп’яника.

7:38
У засіданні Консультативної ради взяв участь і виступив прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк. Керівник прокуратури поінформував про стан вирішення прокуратурою проблемних питань, на які попередньо звертала увагу Консультативна рада з огляду на їх актуальність та значимість для всієї області, зокрема, що стосується протидії незаконній вирубці лісів та незаконному вивезенню піщано-гравійної суміші.

7:11
У п’ятницю, 9 вересня об 11:00 год. в приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться урочиста церемонія нагородження до Дня фізичної культури і спорту.

6:48
У п'ятницю, 09 вересня, о 10.30 на площі І. Франка відбудеться Всеукраїнський оздоровчий захід «ВелоУкраїна» з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Попередній день   Наступний день