http://plavnik.com.ua/images/categories/c-891.jpg14 лютого в м. Львів закінчився чемпіонат України з кульової стрільби. За результатами змагань в загальнокомандному заліку з МП - 8 команда Івано-Франківської області зайняла перше місце. В особистому заліку два перших місця з МП-8 Магмет Т., друге місце ГП-11 Запотічний Л., одне друге та одне перше місце з різних видів програм Малишок А.

13 лютого в м. Івано-Франківськ в міському дитячому шаховому клубі «Дебют» закінчився півфінал чемпіонату області з шахів серед чоловіків. Змагання особисті, в яких брали участь спортсмени з м. Івано-Франківськ, м. Калуш, м. Яремча, Снятинського, Верховинського, Городенківського, Калуського, Коломийського, Надвірнянського та Рожнятівського районів. Всього 60 учасників. За результатами змагань в особистому заліку перше місце здобув Тягун Данило (м. Івано-Франківськ), друге місце Балій Андрій (м.Івано-Франківськ). Переможці та призери змагань нагороджені грамотами головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

12-13 лютого в м. Івано-Франківськ в спортивному залі ЗОШ №24 проходив чемпіонат області з баскетболу серед юнаків 1994 р.н. та дівчат 1993 р.н. У змаганнях брали участь команди м. Івано-Франківська, м. Рогатина, Косівського, Надвірнянського та Галицького районів. Всього 98 учасників. За результатами змагань в загальнокомандному заліку перше місце серед юнаків зайняла команда м. Івано-Франківська, серед дівчат перше місце здобула також команда м. Івано-Франківська. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

12-13 лютого 2011 року у м. Долина в залі боротьби ДЮСШ проходив чемпіонат області з греко-римської боротьби серед юнаків 1994-1997 р.н. У змаганнях брали участь команди м.Івано-Франківськ, м.Болехів, м. Калуш, Косівського та Долинського районів. Всього 38 учасників. За результатами змагань в особистому заліку перше місця зайняли:

Перцей І. (42 кг.); Диндін О. (63 кг.);

Бабець Р. (46 кг.); Кобинець В. (69 кг.);

Мацьків І. (50 кг.); Хомін Р. (76 кг.);

Данилів О. (54 кг.);

Біляк Б. (58 кг.);

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

11-13 лютого в м. Івано-Франківськ в спортивному залі ВПУ СОТ пройшов чемпіонат області з тхеквондо ВТФ серед юнаків та дівчат 1999-2001 р.н. та неолімпійські вагові категорії. В змаганнях брали участь команди м. Івано-Франківськ, Верховинського та Богородчанського районів. Всього 52 учасника. За результатами змагань в особистому заліку у різних вікових категоріях перші місця посіли: Стефлюк Назар (Верховинський р-н), Ходак Віталій (Івано-Франківськ), Гурик Богдан (Івано-Франківськ), Шеленко Михайло (Івано-Франківськ), Цівкач павло (Івано-Франківськ), Захарко Валентин (Івано-Франківськ), серед дівчат: Медвідчук Марія (Верховинський р-н), Жолобайло Діана (Івано-Франківськ), Корсак Анастасія (Івано-Франківськ), серед дорослих: Пилипенко Сергій (Івано-Франківськ), Струтинський Василь (Івано-Франківськ), Кріт Яромир (Івано-Франківськ), Середюк Ігор (Богородчанський р-н).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

11 лютого в м. Івано-Франківськ у клубі за місцем проживання «Золота ракетка» за сприянням головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації був проведений турнір з настільного тенісу серед дітей, які відвідують центри дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. У тенісному турнірі взяли участь юнаки та дівчата з клубів «Сучасник», «Мрія», «Золота ракетка», «Богатир», «Гарт», «Романтик», всього 32 учасника. Учасників тенісного турніру привітав директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та директор Івано-Франківського міського центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Леся Зваричук. У напруженій боротьбі серед дівчат перемогу здобула Бойко Вероніка з клубу «Гарт», другу сходинку посіла Богославець Юля з клубу «Сучасник», та третю - Свачій Василина з клубу «Гарт», а серед юнаків сильнішим був Варивода Дмитро з клубу «Гарт», друге місце дісталось Штиню Богдану з клубу «Золота ракетка» та третє - Рибаченко Миколі з клубу «Гарт». Усі переможці та призери були нагороджені грамотами, тенісними ракетками та медалями від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

7-8 лютого в м. Косів закінчились V зимові юнацькі ігри області з гірськолижного спорту. У змаганнях брали участь дві команди Косівського району, м. Яремча, Буковель «Олімп», Верховинського району та команда з Закарпатської області. Всього 85 учасників. За результатами змагань в загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Косівського р-н №1, друге місце – команда м. Яремча та третє місце Верховинський р-н. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

7-8 лютого в м. Косів закінчився чемпіонат області з гірськолижного спорту. У змаганнях брали участь команди м. Яремча, Буковель «Олімп», Косівського, та Верховинського районів. Всього 18 учасників. За результатами змагань в загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Косівського р-н, друге місце – команда Буковеля та третє місце Верховинський р-н. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

6 лютого в м. Трелеборг (Швеція) пройшов міжнародний турнір класу «А», на якаму наші спортсмени вибороли наступні місця: Дудик Тетяна (ІІІ м.), Жолобайло Діана (ІІІ м.), Григораш Микола (ІІІ м.), Пилипенко Сергій (ІІ м.), Корсак Анастасія (ІІ м.).

3 лютого в м.Калуш, в льодовому палаці ім. Степана Бандери, Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Калуським міським центром «Спорт для всіх» за підтримки головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту було проведено спортивний захід в зимовий період «Спортивна зима». На урочистому відкритті учасників змагань привітали заступник директора Івано-Франківського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко та директор Калуського МЦФЗН «Спорт для всіх» Олег Нижник. У змаганнях взяли участь 48 дітей з Калуських загальноосвітніх шкіл. Програма змагань включала в себе різноманітні конкурси та естафети на ковзанах. В результаті безкомпромісної боротьби перше місце здобула команда 8-А класу ЗОШ № 9, друге місце виборола команда 8-А класу ЗОШ № 6, а третє місце дісталось учням 8-Г класу ЗОШ № 6. Переможці та призери спортивного заходу були нагороджені грамотами та медалями від ОЦФЗН «Спорт для всіх», всі інші учасники змагань отримали значки за активну участь у змаганні.

15 Лютого 2011, 15:00
Теги:

Версія для друку
Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Погода, Новости, загрузка...
Додати новий коментар



Останні новини з категорії Спорт:
НОВОРІЧНИЙ ЧЕМПІОНАТ
30 Грудня 2016, 12:45
Нагороження кращих спортсменів за підсумками 2016 року
30 Грудня 2016, 6:43
В Івано-Франківську відбувся II Всеукраїнський турнір з боксу
28 Грудня 2016, 15:18
НОВОРІЧНІ СПОРТИВНІ ІГРИ серед молоді з обмеженими можливостями
28 Грудня 2016, 6:43
Відбулись традиційні дитячі змагання “Новорічні старти”
27 Грудня 2016, 12:18
ІФНТУНГ отримав нагороду за спортивні досягнення
26 Грудня 2016, 18:58
Всеукраїнський турнір з боксу
26 Грудня 2016, 6:34
В облдержадміністрації нагородили найкращих спортсменів Прикарпаття
23 Грудня 2016, 9:19
Відбулися змагання до Дня Святого Миколая
22 Грудня 2016, 14:30
Коломиянин отримав кубок кращого боксера року
22 Грудня 2016, 11:22
В Івано-Франківську відбувся відкрити кубок з боксу серед юнаків
20 Грудня 2016, 10:58
Спортивні змагання до Дня Святого Миколая
20 Грудня 2016, 7:13
У франківській школі №15 відкрили футбольне поле на штучній траві
19 Грудня 2016, 21:22
Міські спортивні змагання серед дітей з функціональними обмеженнями
16 Грудня 2016, 6:40
Франківці зіграють з португальцями у футбол
15 Грудня 2016, 10:09
Спортивно-мистецьке свято "Воїн року"
15 Грудня 2016, 7:39
У Богородчанах депутати облради відсвяткували професійне свято на волейбольному майданчику
09 Грудня 2016, 13:20
6 золотих медалей привезли франківські студенти-медики зі світового чемпіонату з гирьового хортингу
08 Грудня 2016, 20:31
Спортсмен зі Снятинщини виборов “золото” на чемпіонаті в Грузії
08 Грудня 2016, 18:59
Коломиянка Вероніка Івасюк виборола золоту медаль в Ізраїлі
07 Грудня 2016, 16:32
ФК "Тепловик" змінив назву
07 Грудня 2016, 13:39
Студент Коломийського навчально-наукового інституту Олександр Лесько став призером чемпіонату України з пауерліфтингу
07 Грудня 2016, 9:20
Тенісистка Вікторія Гоголь розпочинає змагання з перемоги
06 Грудня 2016, 16:32
Франківчанка Анастасія Романюк – кращий арбітр чемпіонатів України серед жінок
06 Грудня 2016, 11:25
Громадськість Прикарпаття відзначила Міжнародний день інвалідів
06 Грудня 2016, 8:55