Попередній день   Наступний день

22:20
Упродовж звітного періоду підготовлено 5 проектів рішень виконавчого комітету, основні з яких: «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради», «Про призначення тимчасових перевізників» та інші, та  близько 12 інформаційних довідок, службових записок з питань роботи управління.

21:28
Український союз промисловців і підприємців налагодив партнерські взаємини з Конфедерацією фінської промисловості, в рамках якої планується створити «TeamUkraine» - пул українських бізнесменів, які зацікавлені  у просуванні своєї продукції на ринок Фінляндії.

20:55
30 жовтня біля 20:20 год. 23 річний водій, керуючи мотоциклом «БМВ» із 16-річною пасажиркою, виконуючи виїзд із АЗС “VIP-OIL”, у с. Черемхів, Коломийського району, не впевнився у відсутності небезпеки, не врахував дорожню ситуацію, виїхав на головну дорогу та допустив зіткнення із автомобілем «КІА-ЦЕРАТТО», під керуванням 35 річного водія, який рухався у напрямку із м. Коломия у с. Черемхів.

20:32
Студентка Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Ольга Лазорів представить Івано-Франківськ у фіналі всеукраїнського конкурсу краси «СтудМіс України 2016» в Києві.

20:10
Незмінним початком зими у Львові є джазовий фестиваль “Jazz Bez”, який проходить вже 15 років. Цьогорічний, XVI фестиваль із серцем у Львові проведе окремі заходи і в Івано-Франківську. У нашому місті концерти відбудуться 4 та 10 грудня.

19:40
Доплату до пенсії у зв’язку з втратою годувальника членам сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, отримує 71 родина.

19:19

На г. Піп Іван Чорногірський хмарно, температура навколишнього середовища -7, вітер західний 5-6 м/с. 

Товщина снігового покриву 30 см, місцями надуви до 50-60см, повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.


18:57
З нагоди святкування 10-тої річниці посвяти храму св. Луки в обласній психоневрологічній лікарні №3 відбувся круглий стіл (дискусія) щодо досвіду співпраці церкви та психіатричної служби з окресленням перспектив її подальшого розвитку.

18:30
Виставка творів Одарки Долгош-Сопко відбудеться в Івано-Франківську.

18:07
Структурні підрозділи Івано-Франківської міської ради з наступного понеділка, 7 листопада, перейдуть на електронний документообіг.

17:40
Івано-Франківська місцева прокуратура повідомила про підозру 46-річному приватному підприємцю, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

17:17
Коломийською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо колишньої голови Нижньовербізької сільської ради, яка зловживаючи своїм службовим становищем та шляхом службового підроблення, протягом 2010 року передала у власність фізичним особам землі запасу сільської ради.

16:58
З початку цього року Івано-Франківською митницею ДФС забезпечено до державної скарбниці 1,4 млрд.грн. митних платежів. В порівнянні з минулим роком суми податків і зборів збільшились на 8,6 відс. або 112 млн. грн. Про це повідомив в.о. начальника Івано-Франківській митниці ДФС Левко Прокіпчук.

16:31
Директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської міськради Ігор Смаль розповів сьогодні, 1 листопада, на оперативній нараді про виконання поточних і капітальних ремонтних робіт у закладах освіти.

16:10
У Івано-Франківську терміново шукають донорів крові.

15:42
31 жовтня у смт. Богородчани по вулиці Шевченка знешкоджено дві протитанкові міни часів ІІ Світової війни, виявлені на відкритій території.

15:18
31 жовтня об 11:48 в селі Верхній Ясенів Верховинського району в одному із обійсть загорілася літня кухня. Вогнем знищено літню кухню, пошкоджено стіну житлового будинку. Ймовірна причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря.

14:55
До Снятинського відділення поліції звернувся 48-річний мешканець одного із сіл району. Фермер повідомив, що невідома особа проникла до складського приміщення його господарства та викрала дві тони зерна сої вартістю біля 25 тисяч гривень.

14:30
В Івано-Франківську триває програма термомодернізації житлового фонду «Теплий дім». Завдяки муніципальній програмі лише цього року вдалося утеплити з десяток будинків, розповідають у Муніципальній інвестиційній управляючій компанії. Переваги реалізації даної програми вже відчули мешканці Галицької,201.

14:07
Координаційна волонтерська рада Коломийщини та Центр допомоги учасникам АТО у Коломийському районі висловлює співчуття родині померлого демобілізованого учасника бойових дій з села Ворона Ковальський Микола Васильович (18.12.1986 - 30.10.2016).

13:13
Мистецтво чи наука? В Івано-Франківську з’явився черговий мурал. Його на фасаді підстанції Теплокомуненерго створив львівський художник Сергій Радкевич. Над роботою автор працював близько тижня. «Фрагменти візуальної маніпуляції» стали для нього своєрідним дослідженням мистецьких уподобань іванофранківців.

12:45
Жінка за оформлення документів отримала від жителя Чернівецької області 100 доларів США та 400 Євро, проте обіцяних документів не виготовила та гроші заявникові не повернула. Потерпілий звернувся за допомогою до поліції. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

12:18
Із русла річки «Прут», яка протікає поблизу села Заріччя Надвірнянського району, було виявлено автомобіль марки "КамАЗ", який вивозив піщано-гравійну суміш та екскаватор марки "ZTS" без державних номерних знаків, який завантажував автомобіль.

11:44
27 жовтня в обласній філармонії відбулося грандіозне дійство, яке організував Студентський профком. Обирали найкрасивішу студентку університету – «Міс ІФНМУ-2017». Учасниці неабияк хвилювалися, адже готувалися до події аж півроку.

11:20
Для відпочинку франківчан облагородили територію, на якій встановили освітлення, лавки і шахові столи. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Руслан Марцінків.

10:57 | Коментарів: 1
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук подав електронну декларацію, де зазначив серед нерухомості та  цінних речей три плазмових телевізори.

10:32

10:08
Основні засади державної політики щодо регулювання виробництва, експорту, імпорту, оптової і роздрібної торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами визначає Закон України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

9:41
Цими вихідними в Івано-Франківську відбулися змагання “Слалом IF 2016“, присвячені Дню автомобіліста.

9:17
4 листопада до Івано-Франківська з концертом приїде композитор і піаніст Єгор Грушин. Захід відбудеться в обласному театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки та у рамках туру на підтримку нового альбому «Once».

8:54
На прохання Крихівецької сільської ради Івано-Франківської міської ради департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з районними державними адміністраціями минулої суботи організовано проведення осінньої ярмарки «Золота осінь-2016» із продажу сільськогосподарської продукції для жителів села Крихівці та мікрорайону «Калинова слобода»

8:32
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 573; п. 30-31 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 року № 359-р., центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі - ЦСССДМ) здійснюють заходи щодо соціальної та/або психологічної підтримки учасників антитерористичної операції (далі - АТО), організації надання їм допомоги з урахуванням визначених потреб.

8:07
Прокуратура Івано-Франківської області завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України щодо депутата однієї із сільських рад, який також є керівником громадського об’єднання.

7:40
01 листопада 2016 року о 16.00 год. відбудеться нагородження лауреатів премії ім. Ярослава Дорошенка - Василя Зеленчука – за цикл сонетів у колективній збірці «Карпати на трьох» та Любомира Михайлова – за збірку сонетів «За день до весни» в Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. С.Бандери (Європейська площа, 1)

7:14
1 листопада, о 15:00 год. на вул. Лесі Українки, 5 відбудеться урочисте відкриття анотаційної дошки керівнику Карпатського крайового проводу ОУН, майору УПА Миколі Твердохлібу на псевдо "Грім".

6:42
01 листопада 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день