Попередній день   Наступний день

22:40
Вже цієї суботи (5 листопада) “Воїнів лісу” презентують у Тернополі на першому всеукраїнськрму форумі “Кінохвиля”.

22:18
30 жовтня в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника. З цієї нагоди в Івано-Франківську власники ретро-автомобілів показали відтюнінгованих “улюбленців”.

21:27
29 жовтня близько 19.40 в с.Остапківцях Коломийського району на регульованому переїзді відбулось зіткнення пасажирського дизель-поїзда № 6454, який слідував по маршруту «Коломия-Городенка», з трактором марки «Карпатець».

20:54
У неділю, 30 жовтня, близько восьмої години ранку в селі Хриплин Івано-Франківської міської ради, внаслідок сильного поривчастого вітру з будівлі елеватора ДП «Івано-Франківський КХП» зірвало частину покриття (металопрофільні листи) на загальній площі близько 700 кв. метрів.

20:32
Заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Сергій Басараб подав електронну декларацію, в якій навів перелік майна, автомобілів та банківських рахунків своєї сім’ї.

20:08 | Коментарів: 1
Молода матір залишила дитину на співмешканця у квартирі з антисанітарними умовами та без їжі, а сама пішла до друзів.

19:42
Для КП «Івано-Франківськелектроавтотранс» закупили вісім тролейбусів.

19:20
В Україні склали рейтинг чистоти міст. Столицю визнали найбруднішою. Про це повідомив телеканал «Україна».

18:55
Напередодні осінніх шкільних канікул 28 жовтня 2016 року діти різних пільгових категорій безкоштовно переглянули перший український  3D-анімаційний фільм «Микита Кожум’яка» у Театрі кіно «Люм’єр».

18:30
За 30 жовтня на дорогах області, зокрема у Коломийському, Городенківському та Тисменицькому районах трапилися ДТП, у яких травмулися водій та пасажир мотоцикла, велосипедист і пасажир легковика.

18:04
Нагадаємо дорожньо-транспортна пригода сталася 26.10.2016 о 20:35 год. між селами Клубівці Тисменицького району та Остриня Тлумацького району.

17:41
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук з дружиною Людмилою та донькою Валентиною на запрошення голови Союзу українців Румунії Миколи Мирослава Петрецького взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття погруддя Тарасу Шевченку в місті Сігету Мармацієй повіту Марамуреш.

17:16
Президент України Петро Порошенко задекларував будинок на 1331 квадрат, 54391 кв.м земельних ділянок та 3 квартири та понад 100 компаній. Про це йдеться в його декларації на сайті Єдиного державного реєстру декларацій.

16:54
Будівельники Укрзалізниці завершили проходку двоколійного залізничного тунелю, що знаходиться у південних Карпатах.

16:32
Днями на базі Національного університету «Львівська політехніка» відбулися Всеукраїнські змагання з перегонів автономних роботів. Подібні змагання відбуваються не вперше. Але цьогоріч вони пройшли за сприяння Міністерства освіти і науки України й були присвячені 200-річчю Львівської політехніки.

16:10
За інформацією головного управління статистики, станом на 1 жовтня в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) Івано-Франківської області налічувалось 25115 юридичних осіб та 1375 суб’єктів економіки без статусу юридичної особи.

15:42
 В Івано-Франківську в урочищі Дем’янів лаз піротехніками Управління ДСНС в області було знешкоджено один артилерійський снаряд та 5 патронів часів ІІ Світової війни, виявлені в лісі біля дачного кооперативу. А у селі Петрів Тлумацького району теж довелося знешкодити старий артснаряд, який знайшли на подвір’ї житлового будинку.

15:18
29 жовтня о 09:01 в селі Грушка Тлумацького району загорівся житловий будинок. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 м.кв. На пожежі врятовано житловий будинок. Ймовірна причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

14:55
Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій, віроломства і зруйновані долі. Досі людство із сумом та гіркотою згадує про ті трагічні події, які торкнулися кожного, хто втратив батьків, дітей, друзів.

14:33
Епідемічний сезон з грипу 2015-2016 років характеризувався помірною інтенсивністю з підйомом захворюваності на ГРВІ та грип на 3-му тижні 2016 року. Висока захворюваність реєструвалася з 3 по 9 тиждень 2016 року, коли щотижнево зверталися за медичною допомогою 7,5-10,5 тисяч захворілих. Протягом епідемічного сезону 2015-2016 років за медичною допомогою з приводу грипу та ГРВІ звернулось 137483 осіб. З них з попередньо встановленим діагнозом грипу — 1283 осіб. З числа тих, хто звернувся за медичною допомогою, 81816 дітей у віці 0-17 років. За епідемічний сезон було госпіталізовано з симптомами грипу та ГРВІ 10258 осіб, з них 7995 дітей у віці до 17 років.

14:08 | Коментарів: 1
29 жовтня, відзначається Всесвітній день боротьби з псоріазом. З цієї нагоди в обласному клінічному дерматовенерологічному диспансері відбулась за участю головного лікаря ОКДВД Іванни Цідило та завідувача кафедри дерматології та венерології ІФНМУ Олександра Александрука прес-конференція.

13:41
У рамках Угоди про співпрацю між містом Снятином та містом Красногорівкою Мар’їнського району, яке розміщене на лінії розмежування, до Снятина прибула делегація школярів, яких гостинно зустріли родини їхніх ровесників, в яких вони проживатимуть.

13:16
Слідом за алеєю сакур в Івано-Франківську з’явиться алея райських яблунь, яка простягнеться вздовж усієї вулиці Надрічної, від Пасічнянського моста до залізничного переїзду.

12:49
Поліцейські Калуського відділення поліції, спільно з охоронцями фірми «Арте» затримали зловмисника «на гарячому». За скоєне лиходію загрожує ув’язнення строком до шести років.

12:23
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді Господарським судом справи про стягнення заборгованості по оренді землі.

11:42
10 ОКРЕМА ГІРСЬКО-ШТУРМОВА БРИГАДА ПРОВОДИТЬ НАБІР ГРОМАДЯН УКРАЇНИ для проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України на посадах рядового, сержантського і старшинського, а також офіцерського складу терміном від 6 місяців

11:20
Згідно з електронною декларацією, оприлюдненою на сайті НАЗК, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків має житло в Івано-Франківську.

10:58
Прикарпатська футбольна команда “Тепловик” зіграла календарний матч чемпіонату України у Вінниці.

10:29
Впродовж січня – вересня 2016 року до місцевих бюджетів Івано-Франківщини спрямовано 249 мільйонів гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Таким чином, на потреби територіальних громад області сплачено  на 55 відсотків  роздрібного акцизу більше, як торік. Про це повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

10:05
25 жовтня в річці Сукіль було виявлено 9 трупів свиней невідомого походження, різних вікових груп (між територією м. Болехів, Івано-Франківської області та с. Лисовичі, Стрийського району, Львівської області).

9:44
Студентка університету Людмила Рішко, яка навчається в магістратурі за напрямком «Середня освіта (інформатика)» на факультеті математики та інформатики, стала призером європейських змагань "eSkills for Jobs 2016 Competitions" в номінації "Young digital talent" (розробка Scratch-ігор).

9:20
Друге життя для сміття. В Івано-Франківську впроваджується культура сортування побутових відходів. Задля цього на сміттєвих майданчиках встановлені спеціальні кольорові контейнери. Жовті ємкості призначені для пластику, зелені – для скляних виробів і склобоїв. Загалом в місті розміщено три сотні нових баків для вторинної сировини. Більшість з них сітчастого типу з відповідним маркуванням.

8:52
В Івано-Франківську фінішували змагання на першість міста зі стрільби. Впродовж двох днів старшокласники демонстрували свої навики володіння пневматичною зброєю. Змагалися як в індивідуальному турнірі, так і між командами.

8:32
27 жовтня на базі готелю «Надія» Громадська організація «Всеукраїнська фармацевтична палата» спільно з департаментом охорони здоров’я обласної державної адміністрації, Івано-Франківським національним медичним університетом та обласною фармацевтичною асоціацією провели науково-практичну конференцію на тему «Фармацевтичне самоврядування – запорука добровільного запровадження світових стандартів надання фармацевтичних послуг».

8:08
Щорічно в останню неділю жовтня працівники сфери транспорту України відзначають своє професійне свято – День автомобіліста та дорожника. З цієї нагоди в Івано-Франківській обласній філармонії відбулися урочистості, участь в яких взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, народні депутати України від Прикарпаття Михайло Довбенко, Юрій Тимошенко та Юрій Соловей, працівники і ветерани автотранспортної галузі краю.

7:43
Прокуратурою Івано-Франківської області спільно з Державною фінансовою інспекцією в області виявлено факти зловживання службовим становищем посадовцями Калуської міської ради.

7:16
Прокуратурою Івано-Франківської області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої та завідомого залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України).

6:43
31 жовтня о 16.00 в міському суді відбудеться суд у справі Віктора Синишина і Василя Скиданчука.

Попередній день   Наступний день