Попередній день   Наступний день

15:39 | Коментарів: 1
news-image: Краще зустріти ворога подалі від дому, — депутат-"айдарівець" Петро Шкутяк
Приказка "Моя хата скраю, першим ворога зустрічаю", мабуть, найкраще описує нашого співрозмовника — Петра Шкутяка — депутата Івано-Франкіської обласної ради, який відправився із батальйоном "Айдар" у зону АТО.

15:14 | Коментарів: 1
В Івано-Франківській обласній державній адміністрації працює безкоштовна "гаряча" телефонна лінія для оперативного опрацювання інформації, яка надходить від волонтерів та громадських організацій, котрі бажають надати матеріальну та фінансову допомогу для учасників антитерористичної операції на Сході України.

14:53
Незабаром на книжкових полицях з’явиться збірка «Євромайдан. Хроніка в новелах».  За словами Василя Карп’юка, директора літературної агенції «Discursus», яка готує книгу, туди ввійдуть найкращі тексти, надіслані на конкурс «Новела по-українськи» від журналу «Країна».

14:35

П'яному коломиянину не сподобався хот-дог, і він схопився за зброю.


14:12
23-24 серпня в Івано-Франківську на площі перед адміністративним будинком (вул. Грушевського, 21), відбудеться патріотичне дійство, приурочене до Дня Незалежності України – фестиваль волі «Довбушфест».

13:54
news-image: The Times: Якщо Путін втратить ЧС-2018 та єврокубки - Росію чекає революція
Економічні санкції люди переживуть, а позбавлення ЧС-2018 виведе розчарованих росіян на вулиці, вважають британські журналісти

13:36


Відбулось чергове засідання Міжвідомчого координаційного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення

13:08
news-image: Потрібна допомога бійцю 5-го батальйону з Івано-Франківщини
Боєць 5-го батальйону тероборони Михайло Романко зі села Турка Коломийського району, що був поранений під Донецьком, наразі лежить у Львівському шпиталі.

12:50
news-image: У російському Донецьку почали огляд "гуманітарної допомоги" від Путіна
Сьогодні о 10:00 у російському пункті пропуску "Донецьк" розпочалося оформлення гуманітарного вантажу з Росії

12:46
news-image: Предмети, які франківцям не варто викидати у смітник
Коли щось виходить з ладу або просто стає непотрібним, ми з готовністю викидаємо це у смітник.

12:32
news-image: 86 відсотків українців вважають себе патріотами своєї країни
Згідно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою “Рейтинг”, 86% опитаних українців вважають себе патріотами своєї країни. При цьому, однозначно характеризують себе як патріотів 50%, ще 36% - швидше так, ніж ні. Лише 6% не вважають себе патріотами, 8% - не змогли визначитися.

12:17
14 серпня на озер, що в селі Торговиця Коломийського р-ну втопилася людина.

11:57
Латвійське місто Єлгава – побратим Івано-Франківська має намір переказати кошти для надання допомоги вимушеним переселенцям з Криму, Луганської та Донецької областей.

11:39
Стан справ в аграрному секторі економіки зараз хоч і не простий, однак агропромисловий комплекс має непогані показники та достатні сировинні ресурси для забезпечення продовольчої безпеки нашого регіону.

11:21
Вже втретє із міста Калуш на Донбас було відправлено вантаж вагою 5 тонн. Його отримали бійці батальйону “Донбас” під Донецьком —  на самій лінії фронту.  Забезпечення продуктами та амуніцією було здійснено без допомоги жодних фондів, пишуть Вікна.

11:05

В четвер в обласному центрі Прикарпаття відбулось чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету з допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, та їхнім сім’ям.

10:45
З 14 серпня 2014 року розпочинає працювати антикризовий штаб газового господарства. Головний координаційний центр розташований в центральному офісі ПАТ «Івано-Франківськгаз», за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Ленкавського, 20. Штаби оперативного реагування працюватимуть також у 13 районних управліннях по експлуатації газового господарства.

10:29
news-image: На Івано-Франківщині майно вартістю 5,8 млн грн віддали державі
Під час прокурорської перевірки встановлено, що право власності на приміщення Богородчанського професійного будівельного ліцею у передбаченому законом порядку за державою не зареєстровано.

10:07
news-image: Три фронти "Айдару"
Бійці "Айдару" спілкуються з місцевими мешканцями. Кажуть, ті розповідають багато цікавого. 9 днів журналіст Артем Захарченко провів, працюючи на кухні батальйону "Айдар" в Половинкиному.

9:45
news-image: Прикарпатські правоохоронці затримали осіб, які вкрали тонну зерна
До чергової частини Городенківського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102» від 55-річного працівника однієї із господарських фірм, який повідомив, що з поля під час обмолоту на жнивах вчинено крадіжку зерна пшениці в кількості однієї тонни.

9:25
 
news-image: Івано-франківським комунальникам не вистачило бруківки на два метри тротуару
В центрі Івано-Франківська ніяк не можуть завершити ремонт пішохідного тротуару.

9:15
Офіційно День пасічника відзначається 19 серпня, а заходи з цього приводу розпочинаються ще до цієї дати.

9:02
16 серпня ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відзначатиме 84 річницю з дня свого заснування. Вже традиційно напередодні у компанії цій події приурочують проведення різних заходів та акцій. Цього року – це три важливі події. Зокрема, сьогодні у Косівській філії відбулося освячення каплички Матері Божої, відкриття новозбудованого адмінкорпусу

8:44
14 серпня, на сесії міської ради депутат Володимир Балагура звернувся до міського голови Віктора Анушкевичуса щодо ситуації, яка склалася із забезпеченням житлом соціально незахищених мешканців міста: інвалідів І та ІІ груп з числа учасників бойових дій; сімей загиблих військовослужбовців тощо.

8:21
news-image: В Івано-Франківську засідав обласний комітет з допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям
В четвер в обласному центрі Прикарпаття відбулось чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету з допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, та їхнім сім’ям.

8:05
 
news-image: Чоловік, що застрелив колишню дружину в франківському парку – помер в лікарні
13 серпня, ввечері 32-річний Петро Потопляк, житель Угринова Тисменицького району, перебуваючи в парку, після суперечки із своєю 28-річною дружиною, мешканкою Івано-Франківська, здійснив п’ять пострілів у жінку, після чого вирішив звести рахунки із життям, поціливши собі у скроню.

Попередній день   Наступний день