Попередній день   Наступний день

15:56
Як сміє він ображати президента іншої країни, запитують вони так запекло, наче ця інша країна для них - їхня.

15:39
З початку 2014 року усі районні та міські станції швидкої медичної допомоги об’єднали в обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Нагадаємо, що робиться це відповідно до закону «Про екстрену медичну допомогу», який набув чинності ще з 2013 року.

15:22
Завтра в 11.00 на Дегтяревской Антикоррупционный форум с участием председателя СБУ Валентина Наливайченко. Буду задавать вопросы, почему саботируется выполнение поручения Президента Украины Петра Порошенко от 14 июня о расследовании в течение суток дела «смотрящего» Георгия Ярошенко и народного депутата «УДАР» Валерия Ищенко. Ведь нельзя оставить без официального заключения уголовное дело, фигурантом которого является народный депутат одной из правящих партий.

15:03
Війна на Донбасі не вщухає. Щодня ми отримуємо повідомлення про нові жертви. Після звільнення Слов’янська та Краматорська перед силовиками постала набагато складніша задача: що тепер робити з захопленими Донецьком та Луганськом? Вже зрозуміло, що в столиці Донбасу не можна піти випробуваним шляхом і застосувати авіацію та важку артилерію.

14:43
Розпочата міжусобна війна олігархів за перерозподіл власності може надто дорого обійтися країні, виснаженій боротьбою за територіальну цілісність. Значно дешевше нині, використавши міжнародний досвід, раз і назавжди покінчити з явищем олігархату.

14:21

http://www.fresher.ru/wp-content/images3/puteshestvie-v-kitajskij-supermarket/8.jpg

Днями в Івано-Франківську близько 22 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в супермаркеті по вулиці Коновальця.

13:54

http://www.blitz.if.ua/include/img/medium/hlopci-2.jpg

Матір і дружина  призовника з Івано-Франківська, який зараз перебуває у П'ятому батальйоні територіальної оборони,  хочуть, щоб прикарпатських військових забезпечили технікою і надали підтримку.

13:31
  
 
  http://file.liga.net/upload/iblock/dba/dbacbbd93b2539dc5ed275bf640c4002.jpg
Найближчим часом в Кабінеті міністрів України відбудуться деякі зміни. Як відомо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк нещодавно в деякому роді анонсував, що склад Кабміну може помінятися.

13:01

Боєць 5-го батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області у розмові з кореспондентом «Фіртки» розповів, що хлопці, які втекли із зони АТО не підірвали бойових дух інших бійців.

12:43
Івано-Франківський міськвиконком ухвалив рішення про розподіл зупинок між маршрутами міських автобусів на вулиці Дністровській. Воно має на меті оптимізувати рух транспорту та розвантажити зупинки маршрутних автобусів на ній. І все б нічого, якби не та обставина, що автобуси, які прямують в одному напрямку, з 1-го серпня зупинятимуться на різних зупинках.

12:23

Координаційний центр швидкого реагування Прикарпаття екіперував бійців 126 бронежилетами

В неділю, 13 липня Координаційний центр швидкого реагування за кошти благодійників отримав 60 бронежилетів.

11:59
Координаційний центр швидкого реагування Прикарпаття розпочинає нову хвилю - збір благодійних пожертв на придбання нашим солдатам та офіцерам з Івано-Франківської області - нових кевларових касок. Загалом, як інформує Центр, потрібно до 1000 касок.

11:42
Росія почала перекидати в Україну бойові розрахунки з числа російських військовослужбовців. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

11:21
Стамбул визнаний найкращим містом для відпочинку у світі.Турецькому місту вдалося обійти таких помітних конкурентів, як Рим, Париж, Барселона.

11:04
В Івано-Франківську ініціатива з нічними маршрутками залишиться незреалізованою?

10:45
Надмірна довірливість та відкритість стають тим важелем, який майстерно використовують зловмисники. Їхніми жертвами стають люди різного віку та соціального статусу, а шляхи вчинення постійно змінюються.

10:23
 
13 липня близько 03.00 між с. Хлібичин та с. Борщів Снятинськогог району водій автомобіля "Toyota Auris", 24-річний житель с. Рожнів Косівського району, рухаючись у напрямку м. Стрий на мокрому покритті автодороги, не врахував дорожню обстановку, допустив занос автомобіля та виїхав за межі проїжджої частини дороги де машину перекинуло на дах.

10:09
Днями на спецлінію 102 зателефонувала жителька Івано-Франківська й повідомила про зникнення свого чоловіка.

9:45
news-image: На Прикарпатті ще двоє людей госпіталізовано через укуси зміями
13 липня о 16:02 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №8 смт. Рожнятів надійшло повідомлення від чергового Рожнятівської центральної районної лікарні про те, що до їхнього лікувального закладу з діагнозом «укус змії» госпіталізовано 79-річну мешканку села Липовиця.

9:21
Ніч в зоні АТО пройшла не спокійно, але з боку силовиків втрат немає.

9:08
Сьогодні біля стін Івано-Франківської ОДА знову зібрались матері бійців 5 батальйону територіальної оборони області.

8:43
news-image: Прикарпатськими дезертирами займеться прокуратура Донецької області
Вчора на Прикарпатті набула розголосу звістка про двох військовослужбовців, які самовільно покинули 5-й територіальний батальйон на сході й повернулися до Івано-Франківська.

8:21
Події в Івано-Франківську з батальйоном "Прикарпаття" свідчить про наявність розгалуженої мережі ФСБ та ГРУ по дискредитації нашого краю

8:04
news-image: Бронетехніка так і не доїхала до прикарпатського батальйону в зону АТО
Ще минулого тижня матерям бійців 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття" голова ОДА Андрій Троценко і керівник Івано-Франківського обласного військового комісаріату Ігор Павлюк казали, що хлопцям прибуде бронетехніка з Одеської області. Але по сьогодні її нема.

Попередній день   Наступний день