Попередній день   Наступний день

15:59
За рішенням суду, п'ять років за ґратами проведе мешканець Івано-Франківської області, котрий у автомобілі перевозив особливо небезпечні наркотичні засоби вартістю 70 тисяч гривень.

15:49
Івано-Франківське обласне управління АТ "Ощадбанк" бере активну участь у волонтерській роботі.

15:31
Прокуратура Тлумацького району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення посадовими особами одного із відділень державного банку коштів вкладників.

15:16
Волонтери містечка Отинія, що на Коломийщині, від імені військовослужбовців, які несуть службу під Дебальцевим на Донеччині, висловлюють щиру подяку та вдячність мешканцям Коломийщини, які допомогли зібрати та відправити допомогу на Донбас.

14:56
За повідомленням служби оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, відключення проводяться для проведення ремонтних робіт.

14:37
Пожежа двох дачних будинків зафіксована у місті Коломия, вогнем знищено будинок, господарський інвентар та пошкоджений другий дачний будинок.

14:17
Сьогодні в Івано-Франківську відбулася презентація DOC.UA – онлайн-ресурсу, який може допомогти пацієнтам знайти потрібного лікаря, не виходячи з дому.

13:59

Міноборони збирається демобілізувати 35 тисяч військових до травня.

13:56

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2015/03/ATO-skripnichuK.jpg

Голова Івано-Франківської обласної ради прибув в розпорядження добровольчого батальйону “Карпатська Січ”.


13:56

http://www.segodnya.ua/img/article/3961/99_main.jpg

 Прокуратурою Тлумацького району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення посадовими особами одного із відділень державного банку коштів вкладників.


13:56

 Фіртка раніше писала, що майже три десятки мешканців Верховини та представників місцевої Самооборони прийшли під стіни Івано-Франківської облдержадміністрації на пікет.


13:56

 У лютому громадська організація «Телекритика» здійснила моніторинг прикарпатських ОДТРК в рамках проекту Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському недійному середовищі», що фінансується Урядом Канади.


13:56
news-image: Активісти з Верховинщини прийшли до очільника Прикарпаття відстоювати «свого» голову району
Сьогодні до голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука приїхали представники активної громадськості Верховинського району з метою відстояти кандидатуру Ярослава Скуматчука на посаді очільника РДА.

13:56

 Ветеринари в Івано-Франківську отримали перші результати аналізів калуського Фунтика і вже мають припущення щодо того, що могло стати причиною хвороби собаки.


13:32
news-image: Президент України звільнив голову Верховинської райдержадміністрації
Президент України Петро Порошенко звільнив Ярослава Скуматчука з посади голови Верховинської районної державної адміністрації.

12:56
news-image: Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ відправила в зону війни допомогу на 130 тисяч гривень
Чергову допомогу на суму 130 тисяч гривень відправили в зону АТО від Івано-Франківської архієпархії.

12:47

http://www.blitz.if.ua/include/img/medium/pm204image002__large.jpg

 Віктора Шкутова призначено начальником УМВС в Івано-Франківській області. На цій посаді він змінив Миколу Семенишина.


12:32
news-image: Прикарпатські правоохоронці повернулися з зони АТО
Бійці зведеного загону міліції Івано-Франківщини сьогодні опівночі прибули зі службового відрядження у східному регіоні України на Прикарпаття.

12:18
news-image: У Франківську автівка на великій швидкості збила пішохода
За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію.

11:59
news-image: У Франківську молодик викрав планшет із магазину
20-річний житель обласного центру, як з’ясували правоохоронці, скористався моментом, коли у крамниці не було нікого поряд та поцупив з полиці недешевий пристрій.

11:59
news-image: Медична довідка у школу як останній аргумент
Діти Оксани Шевцової навчаються в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 з російською та польською мовами навчання. Проте останнім часом стверджувати, що діти там навчаються, важко. Між мамою двох дітей та адміністрацією школи виник конфлікт, який лише набирає обертів.

11:45
news-image: На Прикарпатті затримали селян які ночами «доїли» вантажівки
У Тисменицькому районі працівники міліції розшукали та затримали чоловіків, які протягом місяця викрали близько восьмисот літрів дизпалива з вантажівок, що належать місцевому приватному підприємцю.

11:21
news-image: 28-річний прикарпатець вистрелив собі у голову
Чоловік 1987 року народження вчинив суїцид через вогнепальне поранення у вискову ділянку голови.

10:58
news-image: У Коломиї банкомат видав купюру із написом сепаратистів
17 березня у центрі Коломиї один із банкоматів видав купюру номіналом 100 гривень, яка як мінімум викликає подив.

10:35
news-image: Інформаційна війна агресора і дії у відповідь
У громадському просторі України не припиняється стогін з приводу інформаційної війни, яку Українська держава програє, причому не тільки на теренах супротивника, а й на власних. Це очевидний і сумний факт.

10:14
news-image: На Прикарпатті жінка з дитиною обікрала 82-річну бабусю
У прикарпатських селах злочинці обманюють та обкрадають стареньких самотніх людей.

9:56
Правоохоронці з Івано-Франківської області обрали найкращих читців української поезії. Конкурс відбувся в маріупольській школі № 67. Всі учасники отримали дипломи та подарунки, а глядачі - відмінний настрій.

9:37
news-image: "Рибний" бізнес
У Калуському районі — сотні гектарів озер, які використовують у комерційних цілях, а надходження до бюджету — мізерні. “Вікна” з’ясували: проблема не тільки у тому, що підприємці користуються прогалинами у законодавстві. Скидається на те, що районна влада сама не зацікавлена збільшити надходження до бюджету.

9:12
news-image: В Івано-Франківську затримали вуличного грабіжника
19-річний нападник відібрав у перехожого іванофранківця мобільний телефон і одразу, після вчиненого, знайшов покупців на чужу річ.

8:51
news-image: Майже 2 млн. гривень доходу задекларували прикарпатці від здачі в найм нерухомого майна
З початку року 126 мешканців Івано-Франківщини задекларували доходи на суму 1,9 млн. грн. від здачі в оренду нерухомого майна.
Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС Івано-Франківській в області.

8:34
news-image: Експертна група розглянула усі пропозиції які надійшли до проекту нової редакції Статуту міста
В Івано-Франківській міській раді відбулось засідання експертної групи з розробки нових проектів Статуту територіальної громади міста та Положення про місцеві ініціативи у місті Івано-Франківськ

8:11
news-image: На Прикарпатті посадовці банку привласнили понад 700 тис грн, піробивши підписи вкладників
Прокуратурою Тлумацького району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення посадовими особами одного із відділень державного банку коштів вкладників.

Попередній день   Наступний день