Попередній день   Наступний день

15:55
news-image: Олександр Сич зустрівся з Верховним комісаром ОБСЕ у справах національних меншин Астрід Торс
16 вересня 2014 року відбулася робоча зустріч Віце-прем'єр-міністра України свободівця Олександра Сича з Верховним комісаром ОБСЕ у справах національних меншин Астрід Торс.

15:39
news-image: Співробітників СБУ з Івано-Франківщини відправили в зону бойових дій
У планову ротацію в зоні АТО відбули співробітники УСБУ з Прикарпаття

15:12
news-image: Блок Порошенко веде в Раду тушок, регіоналів та людей "Сім'ї"
Серед учасників партійного і мажоритарного списків партії Блок Петра Порошенка є чимало неоднозначних політиків і людей, які себе дискредитували.

14:56
Дев'яти російським фільмам і серіалам скасували реєстрацію або відмовили у ній на основі проведення експертної оцінки.

14:34
Звучить безглуздо, але дослідження показали: "поза сили" суттєво підвищує ваші шанси на успішне вирішення робочої ситуації. Якщо ви хвилюєтеся з приводу майбутнього співбесіди або напруженої зустрічі на роботі, можливо, варто освоїти вміння контролювати мову ваших рухів, або невербальні сигнали вашого тіла.

14:11
Сьогодні, 17 вересня співробітники Представництва Європейського Союзу в Україні відвідають Івано-Франківськ з офіційним візитом. О 13.00 Представництво ЄС проведе вуличну фотовиставку з вікториною «Впізнай миттєвості твоєї Європи. Акція відбудеться на Вічевому Майдані міста в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні».

13:45
При СБУ створено Міжвідомчий центр по звільненню полонених і пошуку зниклих безвісти. Про це у Facebook повідомила уповноважений президента з питань врегулювання ситуації на сході України Ірина Геращенко.

13:12
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому 8 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія «ТрейдЗахідБуд» на вибірковий капітальний ремонт вул. Целевича вартістю 4,94 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

12:49
Івано-Франківська «Самопоміч» запрошує усіх велосипедистів, роуллерів та загалом усіх любителів гострих відчуттів на екстремальний велопробіг Набережною імені Василя Стефаника.

12:34
news-image: В Івано-Франківську за 5 мільйонів відремонтують Целевича
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому 8 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія «ТрейдЗахідБуд» на вибірковий капітальний ремонт вул. Целевича вартістю 4,94 млн грн.

12:18
news-image: Романюк прогнозує падіння рейтингу партій Порошенка та Яценюка
Депутат Івано-Франківської облради Юрій Романюк прогнозує падіння рейтингу «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту». Натомість, на думку депутата, значно зросте рейтинг «Батьківщини» та «Сильної України».

11:57
news-image: Мешканців Івано-Франківська запрошують на Фестиваль дитячого дозвілля
21 вересня на Вічевому майдані Івано-Франківська вдруге відбудеться Фестиваль дитячого дозвілля. З 11.00 до 16.00 батьки та діти зможуть побачити більшість гуртків по роботі з дітьми, які діють у Івано-Франківську.

11:39
news-image: Прикарпатські журналісти та політики "продаються" заради поранених бійців
Цього тижня в соцмережі Facebook стартував громадський міні-проект "Купи зустріч - допоможи пораненому".

11:21
news-image: Кого і як люструватимуть в Україні
Закон про люстрацію поки не загрожує Петру Порошенку та Сергію Льовочкіну, але має вкоротити політичного віку всій команді Януковича, а також Юлії Тимошенко, Олександру Турчинову та Сергію Тігіпку

10:51
news-image: Ярослав Грицак: Над Україною висить привид 2005 року
"Чи змінять позачергові вибори до Верховної Ради якість української політики?" З таким запитанням Укрінформ звернувся до відомих українських інтелектуалів - людей авторитетних, різних професій, які живуть і працюють у різних куточках України.

10:39
news-image: На Івано-Франківщині дітям-сиротам дали квартиру
Минулого року для придбання житла дітям-сиротам Борису та Василю Люшик з державного бюджету було виділено 40 тис. грн. Опікуну п’ятьох дітей-сиріт Осташ Ользі Матвіївні навіть довелося продати родинний будиночок у селі Ясень, щоб придбати квартиру у Брошневі-Осаді.

10:12
news-image: На Прикарпатті оголосили карантин через шкідника
В Івано-Франківській області запровадили карантинний режим по західному кукурудзяному жуку (DiabroticavirgiferavirgiferaLeConte).

9:48
Проголосований Верховною Радою закон «Про очищення влади» передбачає, що спеціальну перевірку, без якої не можна займати посади в органах влади, не проходить Юлія Тимошенко і весь її другий уряд

9:34 | Коментарів: 1
news-image: "Правий сектор" вимагає оприлюднити прізвища депутатів, що голосували за ганебний закон «ЛНР-ДНР»
"Правий сектор" оприлюднив заяву щодо прийняття Радою закону про особливий статус Донбасу.

9:13
В с.Підвисоке Снятинського району Івано-Франківської області у понеділок, 15 вересня, близько 14.10 в басейні на території ресторану "Край неба" виявили тіло 54-річної жительки с.Задубрівці Снятинського району.

8:55
news-image: Вірастюк назбирає грибів для української армії
Бронзовий призер чемпіонату Європи-1994 у штовханні ядра, а нині - кандидат у народні депутати Роман Вірастюк вирішив допомогти з харчами українській армії

8:39
news-image: Демократія, олігархія чи диктатура?
Вільні громадяни, які воюють проти солдатів-рабів, мають більше мотивації для перемоги

8:07
news-image: В Івано-Франківську посеред вулиці виявили небезпечну отруту
Вчора, 16 вересня, близько 13:00 на вул. Івана Павла ІІ її мешканців виявили на відкритій території пласмасову коробку.

Попередній день   Наступний день