Попередній день   Наступний день

15:58

На Сході України тривають бойові дії, а отже особливої уваги, у тому числі й медичної, потребують люди, які переселилися до Івано-Франківська з південно-східних областей та АР Крим.

 


15:39

Бойові дії на підступах до Маріуполя завдали значної шкоди населеним пунктам, розташованим за 20-30 кілометрів від міста. Внаслідок обстрілу в селі Широкине, за словами місцевих жителів, є жертви серед цивільних.

15:12

http://zmist.if.ua/images/news/2014/09/14036795.jpg

4 вересня близько 23-ої години в селі Яблуниця Яремчанської міської ради по вулиці Героїв Майдану сталася аварія: вантажний тягач «Вольво» довжиною 12 метрів в’їхав у відбійник на повороті і перекинувся в кювет, пошкодивши при цьому житловий будинок і легковий автомобіль «Опель», що знаходився поруч.

14:39

В Івано-Франківську затримали промосковську диверсантку. Про це пише журналіст газети "Дзвони Підгір'я" Михайло Кучерак.

 


14:14

В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям.


13:51

https://pp.vk.me/c617829/v617829767/1d09a/EK0qfORaccI.jpg

 «Фіртка» писала, що близько сотні бійців батальйону «Прикарпаття» разом з родичами та активістами зібралися біля будівлі Івано-Франківської обласної адміністрації, щоб висловити протест проти арешту командира Віталія Комара.


13:33

http://oko.if.ua/wp-content/uploads/2011/07/abramiv1.jpg

Конфлікт на Донбасі затягується і вже перейшов у повноцінну війну. Тож українцям варто готуватися до затяжних бойових дій.

13:12
news-image: Російські війська відновили наступ на Маріуполь - РНБО
Російські війська відновили наступ на Маріуполь.

12:56
news-image: Українські в'язні-патріоти рвуться у зону АТО
Ув'язнені в українських тюрмах хочуть допомогти державі воювати з терористами на Донбасі

12:39 | Коментарів: 1
news-image: Олександр Шевченко живе на зарплату в 10 тис. грн. і не має автомобіля
Згідно з офіційною декларацією на сайті Верховної Ради, народний депутат від Івано-Франківська Олександр Шевченко живе на зарплату у 10 тисяч гривень та не має ані копійки у банку та власного автомобіля.

12:09
news-image: Лікарі Івано-Франківська допомагають біженцям з Півдня та Сходу України
На Сході України тривають бойові дії, а отже особливої уваги, у тому числі й медичної, потребують люди, які переселилися до Івано-Франківська з південно-східних областей та АР Крим.

11:44
news-image: Як супермаркети дурять українців, щоб продати російські товари
Щоб збути російські товари, супермаркети продають їх по акційній ціні, приховують імпортера і адресу виробничих потужностей.

11:28
news-image: Підприємці з Тлумача передали українським військовим автомобіль
4 вересня на подвір’ї адміністративного будинку органів влади району, відбулася передача автомобіля з підвищеною прохідністю Ford позашляховик представникам Самооборони м. Коломия, які супроводжуватимуть транспортний засіб у зону антитерористичної операції.

11:11
news-image: Матері та бійці батальйону «Прикарпаття» назбирали 300 тисяч для застави і прийшли вимагати звільнення комбата під ОДА
Сьогодні зранку представники 5 батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» вкотре прийшли під стіни Івано-Франківської ОДА. Близько двох сотень людей, серед яких матері та бійці батальйону вимагають звільнити їхнього комбата Віталія Комара із СІЗО.

10:51
news-image: Сьогодні до Івано-Франківська зі сходу повернуться ще 50 спецпризначенців
Сьогодні до Івано-Франківська повертаються близько 50 бійців батальйону спецпризначення «Івано-Франківськ» разом з спецпризначенцями колишнього «Беркуту».

10:34
news-image: Для чого росіянам трупи їхніх солдатів
Локальний конфлікт для Москви завжди був чимось на кшталт мастурбації: і признатися соромно, і втриматись неможливо

10:11
news-image: Прикарпаття сумує з приводу загиблих правоохоронців на Сході України
Прикарпатські очільники висловлюють співчуття рідних загиблих бійців батальйону "Івано-Франківськ"

9:43
news-image: За 8 днів в Іловайську батальйон з Франківська повернувся з 8 загиблими та 15 пораненими
В Івано-Франківську у четвер попрощалися з трьома добровольцями міліцейського батальйону особливого призначення "Івано-Франківськ", які загинули в "іловайському котлі".

9:21
news-image: На Івано-Франківщині горіли будинки та авто
Минулої доби в області зареєстровано 5 пожеж

9:09
news-image: Прикарпатським гвардійцям купили «жилетів» на 300 тисяч
Військова частина 1241 Національної гвардії України (м.Івано-Франківськ) 26 серпня уклало угоду з ТОВ «Весь мир бронедверей» на постачання жилетів з підсумками на 300 тис грн.

8:43
 
Протягом тижня, упродовж якого оперативники Івано-Франківщини в ході проведення операції «Квартира» посилено працювали над розкриттям крадіжок з помешкань краян, розкрито понад два десятки злочинів цієї категорії.

8:21
Іноді обставини складаються так, що людині доводиться змінювати ім'я або прізвище. Багато франківчан, яким не подобається їхнє ім’я або прізвище виявляють бажання змінити його на більш милозвучне.

8:07
news-image: Через лихоманку Ебола "франківські" студенти-іноземці під особливим наглядом медиків
У Ліберії, Нігерії, Сьєрра-Леоне та Конго швидкими темпами розповсюджується вірус Ебола. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я там зафіксовано понад 3 тисячі випадків інфікування, половина з них – летальні. Зараження відбувається через кров, піт чи інші рідини хворої людини.

Попередній день   Наступний день