Попередній день   Наступний день

10:12
Вчора в обласній державній адміністрації відбулося засідання координаційного центру з допомоги пораненим бійцям у зоні АТО, на якому розглянули ряд проблематичних питань, які потребують першочергового вирішення.

9:55
27 вересня у Чикаго відбудеться фінал конкурсу "Міс Українська Діаспора 2014". На події з концертом виступить Ірина Білик, ведучим буде відомий гуморист Майкл Щур.

9:38
Фінальна версія прийнятого Верховною Радою закону України № 4359а "Про очищення влади" дозволить закрити питання, пов'язані зі спробою великої кількості чиновників уникнути люстрації. Про це йдеться в ухваленій версії закону про люстрацію, яку оприлюднив народний депутат Юрій Дерев'янко, повідомила сьогодні його прес-служба.

9:06
Депутат Івано-Франківської облради Петро Шкутяк розповів, як він потрапив у добровольчий батальйон "Айдар", що відчував під час свого поранення та, зрештою, у чому йому повезло.

8:42
Повертаючись з Тернопільщини на батьківщину, громадянин Італії загинув в Івано-Франківську внаслідок нещасного випадку.

8:19
Про це зайшла мова на останньому засіданні громадської ради при УМВС в області. Свого часу на ній вже піднімалося це питання, зокрема, про циганів, здебільшого циганок, які займаються жебракування на дорогах, нахабно стукаючи у шибки автомобілів, які зупинилися перед світлофором чи опинилися у заторі. Крім того, що дії цих осіб просто дратують водіїв, так вони ще й створюють загрозу для безпеки дорожнього руху. Цим зайнялися активісти, зокрема, голова громадської ради Віталій Чорненькій та Ростислав Гудзінській, та активний діяч цієї організації Василь Стефанишин.

8:06
Вчора вночі розпочали будівництво біля входу у міський пологовий будинок. На перетині вулиць Чорновола - Сахарова хочуть звести автобусну зупинку та магазин.

Попередній день   Наступний день