Попередній день   Наступний день

22:19
Начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Ігоря Стефурака у рамках чинного законодавства 7 липня було звільнено з посади. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

21:38
10 липня в Івано-Франківську завершилася першість України з регбі-7 серед чоловічих команд Вищої ліги.

20:57
10 липня 2016 р. о 17.00 год. на Вічевому майдані, за підтримки міського голови п. Руслана Марцінківа та Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся розважальний концерт «Голос літа дзвінкого».

20:29
Минулого тижня за ініціативи громадського активіста і підприємця Володимира Гергелюка в селі Нижнів Тлумацького району проходив триденний патріотично-виховний вишкіл молоді, присвячений дню народження головнокомандувача УПА Романа Шухевича.

20:08
Наслідки цих аварій – 45 загиблих та 395 травмованих людей. Серед постраждалих й 65 дітей.

19:44
У вівторок, 12 липня, має відбутися жеребкування календаря першості України з футболу серед команд Другої ліги. На даний момент серед потенційних учасників професійних змагань й досі не числиться МФК «Тепловик» (Івано-Франківськ).

19:20
Підставою для розстрочення (відстрочення) податкових зобов’язань чи податкового боргу є надання платником достатніх доказів існування обставин, перелік яких визначено постановою КМУ від 27.12.2015 №1235 «Про затвердження переліку обставин, що свідчать про наявність загрози виникнення, накопичення або непогашення податкового боргу», а також економічного обґрунтування, яке свідчить про можливість погашення грошових зобов’язань та податкового боргу внаслідок режиму розстрочення.

18:55
На базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в рамках проекту програми Еразмус+ КА2 – Розвиток потенціалу вищої освіти. “GameHub: Співробітництво між університетами та підприємствами в сфері ігрової індустрії в Україні” відбулася робоча зустріч та моніторинг проекту, повідомляє відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

18:27
Як проінформувала перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш, за перше півріччя 2016 року від платників Коломийщини до Зведеного бюджету надійшло 190,8 млн.грн. податків та зборів, що на 60,6 млн.грн. більше, ніж торік

18:06
Активна молодь та ініціативні групи запрошуються до участі у Конкурсі міні-грантів «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку» для втілення ідей та ініціатив, які спрямовані на захист довкілля на локальному рівні та сприяють сталому розвитку громади.

17:44
Страви з кабачків завжди асоціюються з літом і здоровим харчуванням. І це абсолютно виправдано, адже в них стільки користі, вітамінів і прихованого смакового потенціалу! Тож ми зібрали оригінальні рецепти, які допоможуть по-новому розкрити смакові властивості кабачка.

17:22
Міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував покращення доріг для Верховинського району, де розташоване селище Криворівня, якому можуть надати статус “історико-культурного заповідника” просто неба.

16:56
10 липня о 19:32 в Галичі на майдані Різдва з необережності впав у недіючий водяний збірний колектор глибиною 4 метри 16-річний місцевий житель.

16:26
За словами заступника начальника Коломийської ОДПІ Мирослави Бундзяк,  з початку 2016 року на зміцнення обороноздатності нашої країни платники Коломийщини перерахували 6,6 млн. грн. військового збору. Зокрема, за червень його надійшло 1,5 млн.грн.

16:06
Представники фірм Івано-Франківщини та ділових кіл Румунії скоординували спільні дії у налагодженні партнерських торговельно-інвестиційних відносин у галузі газометанових мереж та водопостачання.

15:40
З 12 липня по 4 серпня на базі Центру польської культури та європейського діалогу, що в Івано-Франківську, діятиме школа польської культури та мови. Це, перш за все, практичний мовний курс, спрямований на підвищення комунікабельності.

15:18
Сьогодні, 11-го липня, стартує Крайовий Мандрівний Морський Табір “Друга стихія” для пластунів віком від 14 років. Він проходитиме на р. Дністер за маршрутом: м. Галич Івано-Франківської області до Заліщиків Тернопільської. Мета табору: популяризація водних мандрівок р. Дністер, започаткованих у 20-их роках 19 ст.

14:57
В людському кишечнику фахівці вперше виявили бактерії, яким для виживання необхідні хімічні речовини, що виділяються мозком. Про це повідомляє науковий портал New Scientist.

14:30
У Коломийському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України провели інформаційний захід на території місцевого ринку.

14:07
Нещодавно в Івано-Франківську перебували медики із Сполучених Штатів Америки, які надавали консультативно-методичну допомогу пацієнтам та навчали міських лікарів.

13:43
В рамках «Олімпіади» діти змагалися між собою у спортивних  естафетах та міні-футболі.  Всі діти були дуже задоволені адже окрім позитивних емоцій вони також отримали грамоти та медалі від міського центру «Спорт для всіх».

13:20
На сайті Освіта.UA опубліковано консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України - 2016. Він включає 269 вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, а також 7 підрейтингів - ТОП-10: «Кращі класичні університети України», «Кращі приватні ВНЗ», «Кращі київські вузи», «Кращі вузи регіонів України», «Кращі педагогічні вузи», «Кращі медичні університети України», а також кращі навчальні заклади областей України.

12:54
Найбільше, 48 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. Із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії противник бив по наших укріпленнях у Новгородському, а з 122 мм самохідних установок – у Миколаївці Другій.

12:28
У понеділок, 11 липня, українські виші починають приймати від вступників заявки, які цього року можна надсилати лише в електронному форматі, передає УНН.

11:40

 

9 липня о 18:24 в місті Тлумач по вулиці Парковій виникла пожежа  господарської будівлі. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювального приладу.


11:19
9 липня в Івано-Франківську відбулась звітно-виборна конференція Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

10:57
Держенергоефективності відзначає активну участь населення України в Урядовій програмі з енергоефективності, особливо у 2016 році.

10:35
Сесія Івано-Франківської міської ради створила комунальне підприємство "Муніципальна варта".

10:07
Статтею 18 Декрету Кабінету Міністрів України від 10 травня 1993 року № 46-93 «Про стандартизацію і сертифікацію» зі змінами та доповненнями встановлено, що відповідність продукції (товару), що ввозиться і реалізується на території України та включена до переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації, стандартам, що діють в Україні, повинна підтверджуватися сертифікатом відповідності чи свідоцтвом про визнання відповідності, виданим призначеним органом.

9:42
В Україні є джерело з водою, що горить. Це джерело у Верховині на Івано-Франківщині з’явилося ще півстоліття тому під час пошуків нафти.

9:18
ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» здійснює курсову підготовку за наступними напрямами

8:56
В Івано-Франківську триває співпраця з проектом «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), що впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади. Івано-Франківськ є одним з 4х міст на Прикарпатті та з 16ти міст України, де впродовж п’яти років реалізовуватиметься проект ПРОМІС. В 2016 році співпраця здійснюється за двома напрямами – розробка стратегії розвитку міста та визначення заходів для покращення бізнес-середовища.

8:30
В обласній психоневрологічній лікарні №3 після реконструкції, проведеної за кошти меценатів, відкрили приміщення відділення для лікування дітей.

8:02
За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. В ході слідства правоохоронцям належить встановити причину та обставини зіткнення мопеда з автомобілем, через яке 17-річний юнак отримав смертельні тілесні ушкодження, а його 28-річний односелець – політравму.

7:41
Івано-Франківською місцевою прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву про стягнення понад 380 тис грн збитків за використання земельної ділянки в обласному центрі.

7:20
Добровільно видавши поліції зброю, а також боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються незаконно, громадяни можуть не лише уникнути кримінальної відповідальності, а й отримати після відповідної процедури право на її законне володіння.

6:38
В неділю, 10 липня, в останню путь провели десантника Миколу Самака. Похорон героя відбувся у рідному селі героя Баня-Березів, Косівського району.

Попередній день   Наступний день