Попередній день   Наступний день

22:25
Про реальний перехід на новітні технології у системі пенсійного обслуговування громадян йшлося на виїзній семінар-нараді з питань впровадження централізованої підсистеми призначення і виплати пенсій за участю голови правління Пенсійного фонду України Олексія Зарудного в Калуші.

21:52
Сьогодні, 27 травня в івано-Франківських школах пролунав останній дзвінок.

21:19

26 травня у Коломиї відкрили пам’ятну дошку книговидавцю Якову Оренштайну.


20:58
Останнім часом у засобах масової інформації розповсюджуються недостовірні відомості про переслідування значної кількості військовослужбовців, які брали участь у проведенні АТО.

20:35
Обласна рада обрала Ігоря Синяка представником до складу поліцейської комісії головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Його кандидатуру запропонувала "Обласна асоціація учасників та ветеранів АТО".

20:03
У суботу 28 травня з 11:00 год. до 12:30 год. під час «Велодня» буде частково перекрито (супровід колони поліцейськими машинами) деякі вулиці Івано-Франківська.

19:40
Військова частина розташована на вулиці Моцарта, повідомляє НТК.

19:15
У службах та підрозділах регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» тривають роботи із підготовки інфраструктури, рухомого складу та персоналу до пікового сезону літніх перевезень.

18:54
Під час несення служби працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали жителя приміського села за підозрою у вчиненні пограбування. Усі обставини злочину з’ясовуються у ході досудового слідства.

18:25
Обласна рада звертається до голів  Верховної Ради та Кабінету міністрів, народних депутатів від Прикарпаття з метою врегулювання ситуації, що склалася в галузях охорони здоров'я та освіти Івано-Франківської області.

17:43
У зв’язку із численними зверненнями, Державна фіскальна служба України повідомляє, що відповідно до Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» всі суб’єкти господарювання, які мають ліцензії, а це виробники, підприємства оптової та роздрібної торгівлі, подають до органів ДФС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання, щомісяця до 10 числа наступного місяця звіти про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

17:20
В Івано-Франківську активно тривають роботи з облаштування зон відпочинку. Одним з найбільших є сквер на вул. Вовчинецька, 206-208, інформує Побудовано в Франківську.

16:58
Участь у засіданні взяв перший заступник Голови Держкомтелерадіо Богдан Червак. Він представив громадськості напрацьований міжвідомчою робочою групою проект закону щодо обмеження доступу російських книг антиукраїнського змісту на ринок України.

16:30
У Коломиї відбувся сьомий фестиваль талантів для особливих діток, повідомляє НТК.

16:08
З 20 по 23 травня у м. Рогатині на базі СДЮСШОР  відбувся Всеукраїнський турнір з кульової стрільби, в якому взяли участь 65 спортсменів з  Кіровограда, Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, Рогатина.

15:40
Трохи менше, як рік тому між Івано-Франківською обласною державною адміністрацією та канадійською неурядовою організацією SOCODEVI підписано Меморандум про взаєморозуміння, метою якого є впровадження на теренах Прикарпаття проекту зі створення умов для розвитку молочарських кооперативів, сімейних ферм.

15:26
26 травня о 11:34 в селі Новоселиця Долинського району виникла пожежа недіючої житлової будівлі. Вогнем пошкоджено підлогу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:54
Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області скасувало реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт на реконструкцію з надбудовою багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення, ІІ черга в м. Івано-Франківськ на вул. Саєвича, 5.

14:29
26 травня відбулась презентація підліткового роману Андрія Тужикова «Ще одна цегла в стіні».

14:08
29 травня о 15:00 в рамках всеукраїнського культурного проекту «Українські філософи» в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка будемо шукати суспільний ідеал разом з Іваном Франком.

13:42
На цьому під час зустрічі з представниками громади села Устеріки Верховинського району наголосив голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

13:15
24 травня на сцені Київського національного академічного театру оперети Івано-Франківський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Івана Франка показав ювілейну  -200-ту - виставу «Солодка Даруся» за однойменним романом Марії Матіос.

12:43
 Цими вихідними в Івано-Франківську пройдуть Дні польської культури, проведення яких  за сприяння міської влади взяв на себе  Центр польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську.  Підтримує їх Генеральне консульство Республіки Польща у Львові та Товариство „Спільнота Польська” у Варшаві.

12:24
У Сумах відбувся Кубок України з дзюдо серед жінок та чоловіків.

11:42
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцем, обговоривши питання термінів лібералізації візового режиму для українців.

11:20
Косівським  відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 30-річного жителя Косівщини, який, будучи неодноразово судимим за вчинення тяжких корисливих злочинів, повторно вчинив ряд крадіжок чужого майна.

10:58
Грошові премії спільно із грамотами районного та обласного рівнів отримали найкращі учні – переможці олімпіад, конкурсів, фестивалів, спортивних змагань, а також їх учителі, викладачі та тренери під час районного свята – зустрічі керівництва Тисменицького району із обдарованою учнівською молоддю «Ми – надія твоя, Україно!», що відбулося 25 травня у Народному домі м. Тисмениця.

10:27
Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформаціїї (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Кошти фонду спрямовані на підтримку вільних і незалежних ЗМІ в Україні та на допомогу українським журналістам, медіа-організаціям і недержавним організаціям, які працюють над проектами, пов’язаними з медіа.

10:05
Українську освіту очікують кардинальні зміни. Вже в липні цього року в парламенті заплановано розгляд законопроекту «Про освіту», в якому передбачено численні реформування. Більшість його положень після затвердження почне діяти з 1 вересня 2018 року.

9:42
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 24-річного прикарпатця, який, будучи раніше судимим за хуліганство, грубо порушив громадський порядок.

9:20
Працівники Надвірнянського відділу поліції в ході проведення пошукових заходів встановили особу, підозрювану у причетності до вчинення крадіжки. Нею виявився мешканець одного із сіл району.

8:57
Роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій.

8:28
26 травня на сесії Івано-Франківської обласної ради депутати розглянули  питання зміни статусу селища Богородчани.

8:06
25 травня цього року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося підсумкове засідання комісії з присудження обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

7:45
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді господарським судом Івано-Франківської області справи за позовом Тисменицької місцевої прокуратури Івано-Франківської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області до однієї із сільських рад та сільськогосподарського виробничого кооперативу.

7:20
Працівники поліції здійснюватимуть комплекс оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення та знищення незаконних посівів наркотиковмісних рослин маку та конопель, а також закликають мешканців краю не порушувати законодавство у сфері їх культивування.

6:42
27 травня українці святкують Свято Героїв. День Героїв – це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації.

Попередній день   Наступний день