Попередній день   Наступний день

22:18
Сьогодні вночі, 30 травня, у будинок прикарпатського депутата невідомі закинули ємкості із підпаленою рідиною.

21:47
Відповідно до п.п. 16.1.3 п. 16.1 ст. 16 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі - ПКУ) платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов’язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

21:25
В рамках фестивалю Porto Franko Гогольfest, який проходитиме 8-12 червня в Івано-Франківську, відбудеться концерт музики бароко під назвою Re-Barocco в холі місцевого залізничного вокзалу.

20:52
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції затримали на хабарі в 700 доларів майора Долинського відділення поліції.

20:33
Державна екологічна інспекція нарахувала 1,23 мільйона гривень збитків за результатами планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на території лісового фонду ДП "Делятинське лісове господарство".

20:05
Днями наряд швидкого реагування Управління поліції охорони в Івано-Франківській області отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації в одному із магазинів по вулиці Коновальця, що у Івано-Франківську.

19:41
Міністерство охорони здоров’я затвердило новий санітарний регламент
 для дитсадків. Згідно з цим документом організувати дошкільний заклад
 можна буде і в квартирі.

19:19
Головне управління статистики інформує. На ринку послуг області протягом І кварталу 2016 року працювало 1837 підприємств (юридичних осіб), основним видом діяльності яких є надання послуг. Найбільша їх кількість знаходилася у містах Івано-Франківську (42,5% від загальної кількості діючих підприємств сфери послуг), Калуші (7,9%), Коломиї (6,8%) та Яремче (3,1%), а також у Надвірнянському (5,2%), Долинському (4%), Косівському (3,9%) та Тисменицькому (2,9%) районах.

18:56
Нещодавно у Рогатині на базі церкви Святого Духа відбувся українсько-польський семінар з питань збереження об’єктів культурної спадщини ЮНЕСКО.

18:30
Зловмисник, як виявилося, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а цього разу він пограбував неповнолітню франківчанку.

17:42
За січень–березень 2016 року підприємствами та організаціями області освоєно 1661,9 млн.грн капітальних інвестицій, що на 35,5% більше від обсягу капітальних інвестицій відповідного періоду попереднього року.

17:18
Для стрункості фігури важливі регулярні фізичні вправи та здорове збалансоване харчування. Щоб досягти мети швидше, слід звернути увагу на чотири жироспалювальні продукти, пише 24 канал.

16:55
У суботу, 28 травня, у Калуші сталось ДТП за участі мотоцикліста та його пасажирки.

16:33
Два роки тому 29 травня неподалік гори Карачун у збитому гелікоптері загинули разом з генералом Сергієм Кульчицьким старші лейтенанти міліції Петро Безпалько і Василь Семанюк, старший прапорщик міліції Володимир Шарабуряк, прапорщик міліції Володимир Лисенчук, старшина міліції Петро Остап’юк, старший сержант міліції Віктор Яков’як.

16:12
У неділю, 29 травня, в Івано-Франківську центральними вулицями містами пройшов урочистий марш оркестрів. Захід відбувся у рамках Дня Героїв, який традиційно відзначаємо останньої декади травня.

15:40
До Рожнятівського відділення поліції звернулася 30-річна мешканка району, яка повідомила про те, що з її помешкання викрадено ювелірні вироби на загальну суму близько 20 000 гривень.

15:19
У селі Михальче Городенківського району розпочав свою роботу позаміський заклад відпочинку та оздоровлення дітей «Перлина Придністров’я», у який заїхало понад 100 дітей з усієї області.

14:54
Виставка відкрилася 28 травня, повідомляє прес-служба Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття.

14:33
В результаті аварій 15 людей отримали різного роду травми. У чотирьох випадках водії транспортних засобів через порушення Правил дорожнього руху втратили контроль над управлінням ними, внаслідок чого постраждали не лише кермувальники, а і їх пасажири.

14:07
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження «Про підготовку до проведення І Міжнародного фестивалю скульптури з пінопласту «STYRO».

13:42
Учасник АТО, воїн полку “Азов”, журналіст “Галицького кореспонденту” Іван Харків одружився на березі моря.

13:19
З 23 по 26 травня у містах України, зокрема, в Івано-Франківську, проходив тренінг для шкільних поліцейських. Про це повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківська.

12:55
Мешканці Івано-Франківська хочуть виключити з навчальних планів освітніх закладів предмет “Християнської етики” , натомість відновити предмет “Етика”, або будь який інший, що не нестиме якогось релігійного змісту чи навантаження з ухилом на конкретну релігію.

12:26
29 травня відпочинок на воді без нагляду дорослих ледь не закінчився трагічно для 12-річного підлітка із міста Галич Івано-Франківської області. Близько 17-ої години троє хлопців, котрі коротали час на стихійному пляжі на березі Дністра у районі «Старого моста» у Галичі, вирішили переплисти ріку із правого берега на лівий. Дітей не стримало навіть те, що ширина русла у цьому місці сягає більше сотні метрів.

11:52
Україна та Латвія спільно реалізовуватимуть низку проектів в аграрній сфері. Така співпраця сприятиме обміну досвіду у сфері лісового господарства, аквакультури та безпеки продуктів, а також допоможе Україні запровадити інноваційні технології виробництва у сільській місцевості.

11:25
У Коломиї з 94-ох логотипів, наданих митцями й аматорами, конкурсне журі обрало фаворита.

10:57
Переможниця Євробачення-2016 співачка Джамала стане тренером сьомого за рахунком сезону популярного в Україні вокального шоу “Голос країни”, що на телеканалі 1+1.

10:35
Власникам велосипедів слід бути обачними, адже з настанням сприятливих погодніх умов - гаряча пора для велокрадіів. Люди пересідають на велосипеди: транспорт зручний, мобільний, приймає достатню кількість багажу, і - головне, доступний майже кожному.

10:15

В Івано-Франківську відбулася прем’єра вистави “Мерилін Монро: тріумф і агонія”, де головну роль зіграла прикарпатська акторка Ірма Вітовська.


9:58
28 травня о 19:06 в місті Івано-Франківськ по вулиці Мазепи виникло загорання сміття в сміттєвому контейнері. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

9:30
На перехресті біля універмагу “Прикарпаття” встановлять стовпці, які заблокують в’їзд автомобілів у центр Івано-Франківська.

8:57
28 травня  на Прикарпатті попрощалися з офіцером, який загинув у зоні АТО. 23 травня в районі Станиці Луганської, Луганської області загинув офіцер з Городенківщини Володимир Дзундза, який служив у 58 окремій мотопіхотній бригаді ЗСУ.

8:35
Офісом Центральноєвропейської ініціативи (ЦЄІ) при Європейському банку реконструкції та розвитку розпочато збір заявок на фінансування проектів в рамках Програми ЦЄІ з передачі ноу-хау на 2016 рік.

8:05
У Долині відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ з нагоди 40-річчя заснування греко-римської боротьби на Долинщині, йдеться в сюжеті CiTiVi.

7:39
Із метою виконання завдань відновлення боєздатності Збройних Сил України районні та міські військові комісаріати  Івано-Франківської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського, старшинського  та офіцерського складу.

7:07
У понеділок, 30 травня о 13.00 на площі Шептицького Карітас проводить акцію до Дня захисту дітей за участі своїх підопічних – неповносправних діток, дітей з родин, що опинились у складних життєвих обставинах, а також підопічних з інших районів.

Попередній день   Наступний день