Попередній день   Наступний день

22:21
Під час відпрацювання території смт. Богородчани правоохоронці зупинили автомобіль з метою перевірки документів, а знайшли – зброю.

21:54
Став відомий офіційний склад учасників чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги сезону 2016-2017 років. Письмово підтвердили свою участь у новому чемпіонаті десять команд. На жаль, серед них не буде криворізького “Привату”. За наявною інформацією, цей проект тимчасово заморожений. Можливо, “Приват” гратиме у Першій лізі.

21:28
Цьогоріч День Святої Трійці в Обертині ознаменувався відкриттям і освяченням пам’ятника Тарасу Шевченку і Героям Небесної сотні, встановленому у центральному парку селища.

20:57
Тлумацьким відділом Тисменицької місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за  п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України щодо двох місцевих жителів.

20:30
Мешканка краю «вирішила» за гроші проблему свого сина.

20:04
У середу, 22 червня, у західних та північних областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

19:40
У суботу, 25 червня, на Ясній Горі у селі Гошів Долинського району пройде ІІ Міжнародний фестиваль карильйонного та дзвонового мистецтва.

19:18
Про це він повідомив сьогодні, 21 червня, під час оперативної наради.

18:57
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про створення робочої групи з метою погодження створених муралів (фасадних панно) в рамках проведеного в місті Івано-Франківську мистецького фестивалю «PORTO FRANKO Гогольfest».

18:32
Мета заходу - надання інформації про послуги державної служби зайнятості, визначення шляхів професійної адаптації до потреб ринку праці для даної цільової категорії учасників.

18:07
До Рогатинського відділення поліції надійшло повідомлення від медпрацівників районної лікарні про те, що до них за допомогою звернувся 39-річний мешканець міста, якому діагностували забій голови, шиї та ссадини колінних суглобів.

17:44
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про виділення 146,5 тис. гривень на видання книжок.

17:18
Про це сьогодні, 21 червня, під час оперативної наради повідомив начальник муніципальної інспекції з благоустрою Михайло Яцків.

16:56
Майже 200 дітей з області та району прибуло на відпочинок до ПЗОВ «Перлина Придністров’я», що у Городенківському районі.

16:30
З початку року від сплати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами до місцевого бюджету Коломийщини надійшло 796,6 тис.грн. Зокрема, у травні платники податків сплатили 111,3 тис.грн. Про це зазначив начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик.

16:09
Долина готується до надзвичайної мистецької події: 25 червня до міста завітає всесвітньовідомий симфонічний оркестр K&K Philharmoniker та K&K Opernchor під керівництвом австрійського диригента та композитора маестро Маттіаса Георга Кендлінгера. Концерт буде благодійним, і за пропозицією маестро – платний.

15:46
Операція «Мак» триває. В ході оперативно-профілактичних заходів правоохоронці продовжують виявляти осіб, які, всупереч діючому законодавству, вирощують заборонені рослини.

15:19
20 червня о 12:33 в селі Олеша Тлумацького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено приміщення дровітні, знищено 15 м.куб. дров. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації саморобної буржуйки.

14:59
Відтепер в музеї історії міста можна замовити аудіоекскурсію Коломиєю. Це стало можливим завдяки співпраці міської ради із фондом Європейського Союзу в рамках проекту «Східноєвропейські перлини».

14:35
За період з 13 по 19 червня 2016 року в Івано-Франківську народилося 47 немовлят: 29 хлопчиків і 18 дівчаток.

14:11
Як повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС, за п’ять місяців п.р. державна казна поповнилася на 677,6 млн грн за рахунок митних платежів. У порівнянні з минулим роком надходження податків і зборів збільшились на 17 % або 98,6 млн гривень.

13:50
Працівники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом ДТП зі смертельним наслідком у селі Бринь Галицького району. Водночас правоохоронці застерігають підлітків від таких небезпечних вчинків та закликають батьків не допускати керування автотранспортом неповнолітніми.

13:25
Внаслідок ускладнення погодних умов 20 червня о 15:00 в 35 населених пунктах Надвірнянського, Коломийського, Богородчанського, Калуського, Тисменицького, Тлумацького районів та в Івано-Франківську відбулись пошкодження 77 дахів житлових та господарських будівель, 15 адміністративних будівель, 2 комерційних будівель, повалено 83 дерева. В результаті падіння дерев 1 особа загинула, 5 осіб травмовано.

13:03
Тисменицькою місцевою прокуратурою виявлено факт отримання одним із державних підприємств бюджетної позички на закупівлю продовольчого зерна і сортового насіння за державним замовленням у 1996 та 1997 роках загальною сумою 5 455 004,51 грн.

12:40
19 червня вантажний поїзд наїхав на 59-річного чоловіка. Потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму та перебуває у мозковій комі, повідомляє управління ДСНС в області.

12:19

Прокуратура Івано-Франківської області активно використовує можливості спеціального досудового розслідування. Завдяки вказаній новелі КПК України вдалося завершити досудове розслідування у кримінальному провадженні, що набуло суспільного резонансу, фігурантом якого є громадянин Республіки Молдова та з 2002 року перебуває у розшуку.


11:45
20 червня у Івано-Франківськ вперше приєднався до святкування Міжнародного дня йоги.  Відзначення відбувається за ініціативи Посольства Республіки Індія в Україні та за підтримки Івано-Франківської міської ради.

11:20
КП «Муніципальна дорожня компанія» отримала дві одиниці спецтехніки. Днями на баланс підприємства надійшли пилосос та піскорозкидач.

10:50
Днями в залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар-навчання щодо роботи в системі «ProZorro» керівників органів місцевого самоврядування, бухгалтерів даних установ, керівників приватних, комунальних, медичних, мистецько-культурних закладів району, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, юристів.

10:28
Патрульна поліція Івано-Франківська зреагувала на виклик та затримала чоловіка, який наніс жінці тілесні ушкодження.

10:06
У Івано-Франківську у Фортечному провулку знайдено мощення нижче відмітки самого провулку на 4,5 метра. Це так само як і коло відомої реставрованої головної брами Палацу Потоцьких.

9:44
19 червня о 21:50 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини 3 м. Галич надійшло повідомлення від чергового Галицького відділу поліції про те, що в Бурштинському водосховищі втопився житель села Насташино Галицького району, 1999 р.н

9:17
В Ірпені відбулись вибори президента Федерації волейболу України. Про це повідомили в прес-службі ФВУ.

8:50
Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури забезпечено повернення до бюджету понад 36 тис. грн. безпідставно виплаченої державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

8:20
В урочищі Дем'янів лаз поблизу Івано-Франківська зібралися представники обласної та міської влади, громадськість краю та духовенство аби пам`янути жертв комуністичного режиму.

7:40

7:18
20 червня близько 15:00, в результаті погіршення погодних умов (сильний дощ, грози, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру), які спостерігались в окремих населених пунктах Надвірнянського, Богородчанського, Коломийського, Калуського, Тисменицького, Тлумацького районів та в місті Івано-Франківську, відбулось пошкодження дахів житлових та господарських будівель, повалення дерев.

6:41
21 червня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день