Попередній день   Наступний день

15:59
news-image: Чи добре м'ясо на прикарпатських ринках?
Багато питань і перемовин виникало в іванофранківців щодо якості і походження м’яса на ринку.

15:44
news-image: Як франківчанам економити на комунальних послугах
В умовах загального подорожчання у прикарпатців виникає необхідність рахувати кожну копійку. Це стосується і комунальних послуг. Адже з травня ціна на газ має піднятися на половину, ціна ж на паливо підскочила ще більше. То що ж може зробити кожен, щоб зекономити сімейний бюджет, більше того – зберегти природні ресурси – поговоримо далі.

15:23
news-image: До Дня міста Івано-Франківська комунальники виготовлять власноруч Прапори Ради Європи
На День міста в центрі Івано-Франківська замайорять прапори України, Ради Європи та міста.

15:12
news-image: На Прикарпатті затримали наркоторговця
Нещодавно до працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Калуського міськвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий мешканець збуває наркотики.

14:55
news-image: В Івано-Франківську розпочинають "боротьбу" з Борщівником Сосновського
В Івано-Франківську розпочинають роботи з винищення небезпечної рослини Борщівника Сосновського.

14:34
news-image: Юні франківські регбісти успішно виступили у Польщі
У суботу, 26 квітня, у польському місті Лодзі відбувся VII міжнародний турнір з регбі серед дітей та юнаків Меморіал Мірослава Войтані.

14:11
Нещодавно Київський міжнародний інститут соціології та Інститут економічних досліджень та політичних консультацій склали рейтинг інвестиційної привабливості областей України.

13:52
Про це на сьогоднішній оперативній нараді повідомила директор КП «МРІЦ» Вікторія Шахоріна. Поки що демонтаж не відбувається тому, що комунальники не встигнуть відновити фасади будинків, суттєво пошкоджені прикріпленою рекламою.

13:36
Органами прокуратури Івано-Франківської області проведено перевірки дотримання вимог Кодексу України про надра та іншого природоохоронного законодавства.

13:12
Як повідомляли Паралелі, ЦВК зареєструвала вже 10 кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 83 (Івано-Франківськ) на проміжних виборах народного депутата України 25 травня 2014 року.

12:54
Сьогодні, 29 квітня о 17.00 год. в Муніципальному центрі дозвілля відбудеться свято краси "Міс Університету Нафти і Газу 2014". Цього річ за звання найкрасивішої у технічному вузі змагатимуться 10 чарівних красунь.

12:28
В ході спільної перевірки прокуратури Івано-Франківської області та УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області встановлено, що службові особи ВАТ «Оріана», зловживаючи своїм службовим становищем, під час демонтажу та проведення інвентаризації устаткування одного з структурних підрозділів підприємства вчинили розтрату майна.

12:11
Багатьох франківчан розчулює дівчина із викривленими стопами, яка постійно просить гроші біля катедри чи коло ринку. "Така молода, а вже каліка", - жаліють жебрачку милосердні люди і кидають їй гроші у пакет. А з'ясувалося - даремно. "Кривенька качечка", як називають дівчину франківці, симулює каліцтво заради грошей.

11:45
У ніч з 28 на 29 квітня о 05:35 годині на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №4 смт. Богородчани надійшло повідомлення від чергового райвідділу міліції про те, що в селі Росільна Богородчнського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Як з’ясувалося, 24-річний водій автомобіля «ВАЗ 21099» не впоравшись з керуванням, в’їхав в електроопору, повідомляє прес-служба ДСНС в області.

11:29
Текст нової Конституцій України повинен бути погоджений та підписаний до 25 травня 2014 р. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, виступаючи з трибуни Верховної Ради України.

11:28
З 28 по 30 квітня 2014 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус разом з міським головою Калуша Ігорем Насаликом за власною ініціативою відвідають місто Донецьк та Донецьку область.

11:09
Під час несення служби по охороні громадського порядку на залізничному вокзалі ст. Івано-Франківськ до правоохоронців звернулась 61-річна місцева мешканка про те, що слідуючи пасажирським поїздом № 143/144 сполученням «Київ – Івано-Франківськ» у купейному вагоні виявила крадіжку свого гаманця.

10:43
Через місяць в Україні відбудуться позачергові вибори Президента України. Громадяни обиратимуть Главу держави на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування. Ці вибори проводитимуться згідно із Законом «Про вибори Президента України», до якого було внесено низку змін і доповнень. Тож про найважливіші з них для виборців ітиметься в цій статті.

10:29
На сьогоднішній оперативній нараді секретар міської ради Микола Вітенко зацікавився долею дитячих та спортивних майданчиків Івано-Франківська. За його словами, чимало підприємств та установ навіть не знають, які саме елементи благоустрою перебувають у них на балансі.

10:14
На сьогоднішній оперативній нараді знову постало питання озеленення клумб біля приміщення адміністративної будівлі. Нагадаємо, що під час укладки нової бруківки, тут виділили місця для клумб. Директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак каже, що насадити квіти до Дня міста перед ОДА не встигнуть, бо ціна питання – 100000 грн.

9:54
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради повідомляє, що соціальну допомогу до 5 травня уже отримали 6294 ветерани. У 2014 році розмір разової грошової допомоги для цієї категорії громадян збільшено на 7%.

9:32
Вчора під час громадських обговорень щодо підняття тарифів на проїзд у пасажирському громадському транспорті мешканці Івано-Франківська багато говорили про покращення послуг перевезень.

9:11
Голова облдержадміністрації Андрій Троценко офіційно представив нового начальника Головного управління статистики в Івано-Франківській області Олену Бліннікову, яка до цього обіймала посаду першого заступника цього управління.

8:55
На думку журналіста та громадського діяча закон про відновлення довіри до судової системи в цьому важливому для суспільства питанні не спрацював, оскільки у переважній більшості відомих нам випадків судді обирають собі все тих же керівників або осіб, до яких у громадськості можуть бути претензії.

8:39
Депутат обласної ради, член Координаційної ради Майдану Віктор Неміш, без сумніву, був одним з найбільш активних і радикальних діячів Революції гідності в Івано-Франківську. І, можливо, найбільш далекоглядним, якщо згадати про так званий штурм ОДА в листопаді минулого року. Адже саме його визнали одним з організаторів цієї акції та звинувачували (навіть найближчі колеги) в екстремізмі. Щоправда, самого Віктора найбільше обурило твердження тодішнього начальника обласної міліції Василя Фелика, начебто він був п’яний. Довідавшись про це, депутат зі свідками вирушив у наркологічний диспансер, де пройшов перевірку на вміст алкоголю, якого, звісно, не виявили. Він навіть мав намір подати в суд на Фелика за образу честі й гідності, але, як сам нині каже, тоді було не до того, пише Галичина.

8:24
Колишній підсотник першої Івано-Франківської сотні на Майдані в Києві ділиться спогадами

8:09
Цього року на Прикарпатті відбулося аж дві шкільні всеукраїнські олімпіади — з біології та екології. Більше 200 учнів з усієї України продемонстрували свої феноменальні знання з цих предметів. Прикарпатські олімпійці традиційно серед найкращих, пише Галичина.

Попередній день   Наступний день