Попередній день   Наступний день

9:33
Нецензурна лексика як духовна і соціальна проблема українського суспільства, — саме так називалася одна з лекцій останнього засідання Відкритого університету Івано-Франківська, що її запропонувала відо ма поетеса і літературознавець Галина Петросаняк.

9:13
Наша краянка Алла Бегеба перемогла на чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років, що відбувся в Луцьку.

8:55
В Івано-Франківську є шість фонтанів, які перебувають на балансі “Водоекотехпрому”.

8:41
З початку року платники Прикарпаття сплатили до державного бюджету 36,4 млн. грн. акцизного податку, що на 17,2 млн. грн. перевищує находження відповідного періоду минулого року.

8:21
Працівниками відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів в області велика увага приділяється заходам роз’яснювального характеру з питань антикорупційного законодавства. Так, протягом І кварталу 2014 року проведено 56 профілактичних заходів, виступів, бесід, лекцій в колективах. Також постійно ведеться профілактична робота серед громадян та в колективах за участю представників ЗМІ, громадських організацій, бізнесу, влади та органів місцевого самоврядування.

8:06

25 травня івано-франківці обиратимуть свого представника у Верховній Раді від округу №83 (Івано-Франківськ), оскільки обраний на парламентських виборах у 2012 році депутат-мажоритарник від ВО "Свобода" Олександр Сич посів посаду віце-прем’єр-міністра України.


Попередній день   Наступний день