Попередній день   Наступний день

22:17
Колишній директор румунського Національного Інституту фізики Землі Георге Мєрмуряну не виключає, що наступний землетрус у Румунії по потужності буде аналогічним землетрусу 1940 року, коли сила підземних поштовхів була 7,4 бала за шкалою Ріхтера.

21:26
З початку року на Івано-Франківщині виявлено 16 вогнищ сказу в 10 районах області, що значно менше ніж в інших регіонах країни.

20:55
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.09.2016 № 635 внесено зміни до порядку розрахунку житлової субсидії, а також додана умова припинення виплат.

20:33
У Снятині одночасно відбулися VII обласний відкритий фестиваль аматорського
 мистецтва «Покутські джерела» та III районний фестиваль «Покутське
 яблуко».

20:02
За підсумками січня-серпня 2016 року роботодавцями району сплачено 104,5 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Зокрема, у серпні надійшло 11,7 млн. грн.

19:38
Національний банк України на середу, 28 вересня, підвищив офіційний курс гривні на 7 копійок - до 25,8295 грн за долар проти 25,9015 грн за долар у вівторок. Про це повідомляє НБУ.

19:17
Минулого тижня розпочалися ремонтні роботи на вулиці Кармелюка. Й уже через кілька днів до міської влади почали надходити звернення від мешканців щодо необхідності проведення комунікацій на цій вулиці.

18:45
У м. Чорноморську Одеської області відбулися змагання на Кубок України
 з легкої атлетики серед ветеранів (осіб, старших 30 років). У суперництві
 взяли участь спортсмени із майже всіх регіонів України.

18:23
Іван Франко побував у цьому селі 1905 року, гостював у сільській школі,
 відвідав з її учнями Довбушеву криницю, виступив з промовою на зборах
 учасників місцевої читальні.

17:55

17:27
28 вересня в Івано-Франківську розпочався обласний семінар з питань розвитку етнографічного руху в регіоні. Участь у ньому беруть представники відділів культури РДА та райцентрів, котрі прагнуть підвищити свою кваліфікацію у сфері етнотуризму та, зокрема, етнофестивалів.

16:59
27 вересня в Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка з великим успіхом пройшла вистава театральної трупи Ади Роговцевої «Варшавська мелодія-2».

16:28
Такі дії є кримінальними. За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів порушникам загрожує покарання від штрафу, обмеження волі до позбавлення волі.

16:05
Поліцейські,  під час здійснення нагляду за безпекою дорожнього руху в м. Калуш, виявили та зупинили водія-порушника, який керував автомобілем «Хонда Сівік». Чоловік поводився підозріло, що стало приводом до огляду салону, де на передньому сидінні було виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет, боєприпаси та мисливський ніж.

15:44
Днями перший заступник начальника ДПІ у м.Івано-Франківську Олександра Михайловська зустрілася з керівниками сільськогосподарських підприємств, які обрали спеціальний режим оподаткування з ПДВ.

15:23
За минулу добу рятувальники 4 рази виїжджали на гасіння пожеж побутового сміття і сухої трави на відкритій території в Городенківському, Надвірнянському районах та в місті Івано-Франківськ.

14:55
Вони оберігають оселю, доглядають за дітьми і завжди готові до пригод … І усе це аж ніяк не про людей. А про їхніх найвірніших друзів: сміливих, розумних, милих і пухнастих. В Івано-Франківську відбулася 44-а регіональна виставка собак усіх порід «Вірне серце». Чотирилапі учасники з’їхалися з усієї Західної України. Кожен демонстрував свої вміння.

14:35
Днями управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації та об’єднанням українських товариств Латвії, підписано Меморандум про співпрацю.

14:10
У хлібі бурштинського виробника «Щедрий коровай» журналістка Анна-Сабіна Ружицька знайшла цвях.

13:44
В амбулаторії загальної практики — сімейної медицини села Дзвиняч Богородчанського району відкрили кабінети відновного лікування.

13:20
Зміни податкової системи, які вступили в силу з 1 січня 2016 року, а також вдосконалення процесів адміністрування податків і зборів в основному позитивно відбилися на наповненні державного та місцевих бюджетів, пожвавили бізнесову діяльність в нашому регіоні. Про це під час сьогоднішньої зустрічі з представниками громадськості та бізнесу заявила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

12:50
Прикарпатська каноїстка Людмила Лузан посіла друге місце у загальному заліку Кубку світу, що стало найвищим досягненням за всю історію українського веслування серед жінок.

12:20
У форматі неформальної зустрічі та на свіжому повітрі почалася підготовка до проведення на Прикарпатті конференції “TEDx Івано-Франківськ”.

11:50
При Катедральному Соборі Преображення Христового у Коломиї незабаром відкриють християнський дитячий садочок блаженної Тарсикії. Повідомляють в інформаційному центрі храму.

11:22
Безвізовий режим: при перетині кордону будуть певні вимоги

10:54
5 жовтня 2016 року Посольство Республіки Словенія в Україні запланувало у м. Івано-Франківську проведення презентації та навчального семінару для керівників туристичних агентств і операторів, приватних лікарень, реабілітаційних центрів та центрів оздоровлення області на тему: “Медичний туризм Словенії - нові можливості для співпраці”.

10:30
В місті відкрилася данська лабораторія для прототипування електроніки. Цілий рік офіс готували до відкриття, імпортували й налаштовували обладнання.

10:07
Уже традиційно, на урочистому пленумі обласної організації Національної спілки краєзнавців України 27 вересня, у день народження літературознавця, краєзнавця-бібліографа, перекладача, кандидата філологічних наук, професора Володимира Полєка, найкращих прикарпатських дослідників у галузі краєзнавства відзначено одноіменною премією нашого регіону.

9:41
В приміщенні облдержадміністрації розпочався конкурс на заміщення вакантної посади першого заступника голови ОДА. Свої кандидатури на зайняття посади подали п’ятеро претендентів, зокрема, директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Савка, голова Надвірнянської РДА Олександр Кеніз, а також Микола Кириченко, Руслан Коцаба і Богдан Гургула.

9:14
Звільнившись із місць позбалення волі, зловмисник взявся за старе.

8:53
Виконано судове рішення у справі за позовом Тисменицької місцевої прокуратури про повернення земельної ділянки площею 68 га.

8:30
До місцевого відділення поліції звернулася мешканка району із заявою про викрадення з її господарства електроінструменту.

8:03
До поліції звернулася 26-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що з її господарства невідома особа викрала два велосипеди.

7:38
З 27.09 по 02.10 2016 року на Львівщині та в місті Івано-Франківську відбудеться польсько-український літературний фестиваль „XXVI Міжнародна Галіцийська літературна осінь” „Польща-Україна – одним голосом” та II Міжнародний літературний фестиваль-конкурс молодих поетів „Галицька осінь”.

7:16
У середу, 28 вересня, о 14 год. відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків (каб. 500 ОР).

6:34
28 вересня 2016 року відбудеться обласний семінар з питань розвитку етнографічного руху на Івано-Франківщині. Початок семінару о 10.00 год. в приміщенні Центру  підвищення  кваліфікації державних службовців по вул. Незалежності, 46.

Попередній день   Наступний день