Попередній день   Наступний день

22:21
Прикарпатський національний університет – 4-ий у Рейтингу прозорості університетів України. Його результати опублікував Інформаційно-аналітичний портал “Вища освіта”.  Щорічний рейтинг демонструє, наскільки університети готові бути відкритими та інформувати про свою політику через власні сайти.

21:52
Близько 23.00 години 6 вересня у центральній частині Івано-Франківська загорівся автомобіль марки "Nissan Patrol".

21:20
Під час робіт із облаштування піднятого пішохідного переходу на вулиці Сотника Мартинця, що в Івано-Франківську, комунальники натрапили на цікаву знахідку – старовинну австрійську бруківку.

20:59
Розпорядженням адміністративної колегії Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України розпочато розгляд справи відносно ТзОВ «ГР-АНДіКО» і ПП Михнюк Г.Г.

20:35
У цьому році серед лауреатів премії імені Івана Франка 2016 року у галузі інформаційної діяльності професор кафедри публічного управління та адміністрування Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Олександр Радченко.

20:10
6 вересня о 23.42 в смт. Верховині від чергової швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Верховинської ЦРЛ в стані середньої важкості з діагнозом отруєння грибами поступили жителі с. Ільці Верховинського району 26 та 27 років.

19:45
У видавництві “Ярина” вийшла друком книга-альбом “Галичина під Польщею (1387-1772 роки)”. Це другий том до попередньої праці “Галичина: історія і філателія (в прадавні і княжі часи)”. Книгу написали батько і син Анатолій та Микита Задорожні, знані на Прикарпатті філателісти.

19:18
23 вересня відбудеться дев’ята сесія обласної ради. На порядок денний винесені такі питання:  виконання обласного бюджету за І півріччя поточного року;  якість пасажирських перевезень в області;  стан збереження та ефективність використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

18:58
Відповідно до реформування органів Міністерства юстиції України з 1 вересня 2016 року починає функціонувати Верховинське бюро правової допомоги, як структурний підрозділ Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

18:32
В морг Снятинської центральної районної лікарні доставлено тіло гр. 1957 р.н, жителя міста Івано-Франківськ.

18:10 | Коментарів: 1

До Коломиї привезуть мощі святого апостола Юди-Тадея. З 11 до 19 вересня святиня перебуватиме у Храмі Святих князя Володимира та княгині Ольги, що в районі Гомону.


17:42
8 вересня, у четвер, о 9.30 біля центральної сцени на першому пероні вокзалу Івано-Франківська відбудеться брифінг керівництва Львівської залізниці з нагоди 150-річчя від дня прибуття першого потяга зі Львова

17:18
ДТЕК Бурштинська ТЕС готується до надійної роботи в осінньо-зимовий період. Вже завершено заплановані поточні ремонти на п’яти енергоблоках. Зараз в поточних ремонтах знаходяться ще два енергоблоки. До кінця роки має пройти ремонт на останніх  енергоблоках. Загальна вартість всієї цьогорічної ремонтної кампанії на ДТЕК Бурштинській ТЕС становитиме близько 365 млн грн.

16:56
У середу 7 вересня в ефірі Івано-Франківського телеканалу «Вежа» у новому телевізійному сезоні вийде перший випуск програми про вояків АТО «Сектор».

16:34
01 вересня 2016р. на засіданні Рейтингового комітету агентства "Кредит-Рейтинг" прийнято рішення про оновлення рівня інвестиційної привабливості міста Івано-Франківська на рівні uaINV4+ Високий рівень інвестиційної привабливості за Національною шкалою.

16:07
В обласному центрі 31-річний місцевий мешканець розгулював з наркотиками в кишені, поки не викликав підозру поліцейських.

15:42
У рамках акції «Децентралізаційний марафон» регіональні консультанти з правових і фінансових питань(проект «ПУЛЬС», який впроваджує Асоціація міст України за підтримки USAID) Марія Баран і Юрій Стефанчук, а також координатор Офісу реформ Руслан Панасюк відвідали села Борщів і Ганьківці потенційної Заболотівської ОТГ Снятинського району Івано-Франківської області, де відбулися зустрічі з сільськими головами, місцевими депутатами і активістами.

15:18
Мінрегіон завершив реструктуризацію спільного з МБРР Проекту розвитку міської інфраструктури–2, додавши до переліку учасників ще 4 комунальні підприємства з Коломиї, Нововолинська, Чугуїва та Вінниці. Таким чином остаточно визначено перелік учасників проекту.

14:57
Фонд BrainBasket запускає нові навчальні групи у 25 містах України за проектом Technology Nation, в рамках якого на базі бібліотек та локацій-партнерів по всій країні проходитимуть безкоштовні курси з програмування на основі програм кращих світових технологічних університетів.

14:30
Відповідно до п. 181.1 ст. 181 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) у разі якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів/послуг, що підлягають оподаткуванню згідно з розд. V ПКУ, у тому числі з використанням локальної або глобальної комп’ютерної мережі, нарахована (сплачена) такій особі протягом останніх 12 календарних місяців, сукупно перевищує 1000000 грн. (без урахування податку на додану вартість), така особа зобов’язана зареєструватися як платник податку у контролюючому органі за своїм місцезнаходженням (місцем проживання) з дотриманням вимог, передбачених ст. 183 ПКУ, крім особи, яка є платником єдиного податку першої - третьої групи.

14:04
За січень-серпень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 4080,9 млн. грн. податків і зборів, що на 1180,8 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 2067,4 млн.грн., до місцевих бюджетів – 2013,5 млн. грн. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

13:44
В Івано-Франківську у мистецькій галереї "Бастіон" відкрилась фотовиставка франківчанки Лесі Гребенюк "Cuba libre".

13:18
6 вересня відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка із делегацією благодійної організації «ADAJ» (Франція) на чолі з засновником Мішелем Рампельбергом, Івет Бекю та Жан-Полем Парсі.

12:50
Жителів П’ядиків на Коломийщині б‘ють на сполох, кажуть у їхньому селі справжня екологічна катастрофа: у криницях зникає вода, пересихають річки.

12:24
До кінця тижня (11 вересня) триватиме Синод Єпископів Української Греко-Католицької Церкви, що розпочався цими днями на Львівщині. Єпископи прибули з усього світу, щоб стати перед обличчям Богородиці «Милосердя двері», – відзначив Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

11:52
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначила підрядників поточного ремонту автомобільних доріг Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський і Т-09-10 Бурштин-Калуш.

11:28
Дванадцять добровольців з Франківщини отримали статус учасників АТО.  Бійцям присвоєно обласний статус бійців-добровольців АТО, а незабаром їм урочисто вручать відповідні посвідчення.

11:03
На першому засіданні 5-ої сесії Верховної Ради України VIII скликання переможець довиборів до Верховної Ради у виборчому окрузі №85 Віктор Шевченко склав Присягу та набув всіх прав та обов’язків народного депутата України.

10:37
Тут, в приміщенні їдальні, яка тепер виглядає як привабливе кафе, оновлено  проводку, освітлення, каналізацію, замінено плитку у харчоблоці, в обідньому залі. Також  придбано новий холодильник, електроплиту, посуд, інвентар та інші необхідні речі.

10:10
До чергової частини Долинського відділення поліції надійшла інформація про те, що в місті діє заклад, де надаються послуги у сфері грального бізнесу.

9:45
Через беззастежну довіру до незнайомих осіб та, не перевіривши одержану від них інформацію, громадяни віддали у руки шахраям  9200 гривень. За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження.

9:17
В Івано-Франківську відбулася зустріч регіональних консультантів з юридичних, бюджетних і комунікаційних питань(проект «ПУЛЬС», який впроваджує Асоціація міст України за підтримки USAID) Марії Баран, Юрія Стефанчука й Оксани Процюк, а також координатора обласного Офісу реформ Руслана Панасюка з представниками ОБСЄ Мірославом Демком та Анатолієм Козаком.

8:56
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації, голови обласного оперативного штабу Ярослава Паранюка відбулося засідання обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2016-2017 року.

8:30
Тисменицькою місцевою прокуратурою встановлено, що однією із сільських рад у квітні 2016 року незаконно передано у користування приватному підприємству земельні ділянки площею 19,34 га, які фактично знаходяться за межами населеного пункту.

8:03
Серію документальних фільмів про громадських активістів, що створюють нові правила життя та змінюють Україну покажуть в Івано-Франківську.

7:40
У середу, 7 вересня,  в Обласній універсальній науковій бібліотеці (вул. Чорновола, 22) франківчани зможуть переглянути кінокомедію «Політ золотої мушки» та познайомитися з автором однойменної книги – письменником Богданом Волошиним. Нова, хоча вже добре відома, збірка оповідань «Політ золотої мушки» – це понад три сотні сторінок легкого, доброго гумору.

7:17
Порядок денний розширеної наради відповідальних осіб за організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах м. Івано-Франківська

6:45
У середу, 7 вересня, о 12 годині на площі Івана Франка (вул. Незалежності, 40) відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного комітету спорту інвалідів з нагоди відкриття XV літніх параолімпійських ігор - 2016.

Попередній день   Наступний день