Попередній день   Наступний день

22:21
31 серпня, у середу, о 10.00 год. у залі нарад Івано-Франківського обласного військового комісаріату за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Довженка, 21 для представників засобів масової інформації області буде проведено брифінг

21:50
Сьогодні, 30 серпня, під час оперативної наради у міського голови директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак проінформував про хід виконання робіт з будівництва, капітального ремонту доріг та   очищення тротуарів  від трави.

21:24
 Піротехніками Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено 6 артснарядів та 4 мінометні міни часів ІІ Світової війни, виявлені під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці в селі Бистриця Надвірнянського району.

20:59
На деяких водоймах Прикарпаття спостерігається спад рівня води. За повідомленням управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації, це зафіксовано на річках Свіча у селі Мислівка та Лужанці у Гошеві Долинського району, річці Сукіль у Тисові Болехівської міської ради, річці Бистриці Солотвинській в обласному центрі.

20:35
Любця Чернікова, відома дизайнерка з Івано-Франківська, представила свою колекцію в американському Сіетлі. У рамках Першого Північно-Західного Українського фестивалю відбувся показ UaModna Fashion Show.

20:03
Сьогодні, 30 серпня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків повідомив, що до нього надійшло багато скарг на персонал оглядового майданчика, який хамить людям.

19:43
З наступного року у Польщі змінюються правила працевлаштування українців. Замість заяв працедавців будуть дозволи міських органів, пише “Тиждень“.

19:20
У сучасному світі дедалі поширенішим стає усвідомлення того, що освіта є основою економічного і суспільного добробуту як суспільства в цілому, так і кожної людини зокрема.

18:56
У суботу, 3 вересня в Івано-Франківську відбудеться цікава презентація та унікальне хімічне шоу "Світ на дотик". Організатор – дитячий науково-пізнавальний клуб "Думай Рум".

18:32
За підтримки департаменту молодіжної політики та спорту міським центром "Спорт для всіх" організовано та проведено на Вічевому майдані чемпіонат з стрітболу.

18:06
Усі ми – від керівника підприємства до підсобного робітника – хочемо добре жити, отримувати гідну заробітну плату, мати соціальні гарантії. Це бажання цілком закономірне. Добре відомо, що добробут залежить передусім від рівня заробітної плати.

17:44
Як повідомив заступник прокурора області Вахітов Р.Ф., прокуратурою області спільно з працівниками ГУ ДФС в Івано-Франківській області виявлено факт розмитнення суб’єктами господарювання на території Івано-Франківщини електромобілів за заниженими цінами.

17:17
Івано-Франківським міським судом задоволено клопотання прокуратури Івано-Франківської області про відсторонення від займаної посади сільського голови.

16:54
Працівники поліції з допомогою матері потерпілої дитини затримали зловмисницю за підозрою в пограбуванні у дворі будинку малолітнього хлопчика.

16:30
В одному із сіл району поліцейські затримали зловмисника, який перевозив лісодеревину породи «смерека» без документів.

16:05
Євген Грицяк – багаторічний політв'язень ГУЛАГу, лідер Норильського повстання 1953 року, що стало першим масовим організованим спротивом таборовій системі, нещодавно відзначив 90-літній ювілей.

15:44
За інформацією головного управління статистики в області, у липні 2016 р. порівняно з червнем 2016 р. та липнем 2015 р. індекс промислової продукції склав відповідно 103,9% та 88,5%, за підсумками січня–липня 2016 р. – 91,2%.

15:20
29 серпня об 11:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібно відчинити вхідні двері до помешкання по вулиці Руднєва у Надвірній, адже там зачинилася однорічна дитина.

14:56
До кінця доби 30 серпня в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях грози, пориви вітру та шквали 15-20 м/с.

14:31
Працівники Коломийського відділу поліції, в ході проведення пошукових заходів, встановили підозрюваного в причетності до вчинення крадіжки двоколісника. Ним виявився раніше судимий житель міста.

14:08
Обсяги експорту послуг підприємствами і організаціями обласного  центру у І півріччі 2016р. склали 13,7 млн.дол. США,  імпорту – 4,5 млн.дол. США.

13:41
Промайнули канікули і знову клуб «Оріон» радо і гостинно іграми, забавами зустрів дітей та мешканців мікрорайону на святі «Останні акорди літа», яке відбулося 25 серпня 2016 року.

13:17
Бути готовим до дій за призначенням, постійно відшліфовувати свій професіоналізм рятувальникам допомагають тактико-спеціальні навчання, котрі щорічно проводяться на потенційно небезпечних об’єктах області. В ході таких навчань не тільки відпрацьовуються бойові вміння та навички особового складу рятувальних підрозділів, але й перевіряється компетентність обслуговуючого персоналу підприємства на предмет дій у разі виникнення пожежі.

12:50
Його встановлено за кошти районного бюджету та громади села. Урочисто перерізали стрічку на майданчику заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул, голова райдержадміністрації Олександр Кеніз та заступник голови районної ради Ігор Писклинець.

12:26
Законом передбачено кримінальну відповідальність за посів 10 і більше рослин конопель та 100 і більше – маку. Однак, громадяни ігнорують вимоги законодавства, сподіваючись, що, можливо, правоохоронці не побачать «замасковані» макові грядки.

11:44
Про крадіжку 15 найменувань золотих виробів та планшета із квартири у березні в поліцію звернулася 28-річна франківчанка. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали пошуки викрадача.

11:22
Вже вдев’яте на Циганському горбі у селі Ліски Коломийського району 3 вересня проходитиме літературно-мистецький фестиваль імені Квітки Цісик.

10:57
Напередодні 1 вересня на базі Милуванської школи на Тисмениччині відкрили дитячий садочок на 26 місць, ігровий майданчик та шкільну капличку. Тож відтепер сільський освітній заклад став одинадцятим у районі навчально-виховним комплексом.

10:30
29 серпня, у Франківську на вулиці Мазепи, 185 відкрили інтегрований офіс з надання адміністративних послуг для населення мікрорайону БАМ.

10:06
Збірна України з пляжного футболу обіграла у фінальному матчі Суперфіналу Євроліги 2016 команду Португалії 2:1 і вперше в історії здобула чемпіонський кубок, пише КАПФ.

9:40
Неділя, 28 серпня 2016 р. Божого, назавжди запам'ятається для громади с. Сівка-Войнилівська Калуського району як історичний день, адже на свято Успіння Пресвятої Богородиці в їхньому селі освятили храм Різдва Пречистої Діви Марії. Здійснив освячення Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир (Війтишин).

9:18
29 серпня у селі Мостище освячено меморіальну дошку захисникові Вітчизни Юрію Пукішу, який загинув у зоні проведення бойових дій на сході країни. Рік тому він, 28-річний житель села Мостище, боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади підірвався на розтяжці за 20 кілометрів від міста Щастя Луганської області.

8:56
ПАТ «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд № 249/250 Київ – Івано-Франківськ – Чернівці. Зі столиці поїзд відправлятиметься по п’ятницях – 2, 9 та 16 вересня, а з Чернівців по неділях – 4, 11 та 18 вересня.

8:30
Батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ», під командуванням майора поліції Миколи Івоняка взяли участь у поминальному молебні за загиблими захисниками Вітчизни, який відбувся 28 серпня у Кафедральному Соборі Святого Воскресіння, що в Івано-Франківську.

8:03
Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки  та вивезення лісу породи «Смерека», загальною кубомасою 20 м куб, що мало місце 26.08.2016  в  одному із сіл Косівського району.

7:38
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного видобутку піщано-гравійної суміші на  березі річки "Прут".

7:16
30 серпня 2016 року об 11 год. в приміщенні Івано-Франківського туристично-інвестиційного центру за адресою вул.Галицька, 4а відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття курсів чеської мови за сприянна Чеського центру у Києві при Посольстві Чеської Республіки в Україні у співпраці з Івано-Франківською міською радою.

6:45
30 серпня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день