Попередній день   Наступний день

22:22
В кардіохірургічному центрі центральної міської клінічної лікарні міста Івано-Франківська, 19 та 20 жовтня провели перші дві операції на відкритому серці.

21:55
Цьогоріч учетверте відбулося осіннє свято для інвалідів-візочників на Прикарпатті, організоване Мальтійською службою допомоги.

21:20
У суботу, 22 жовтня, в Татарові відкриють виставку робіт 30-ти знакових
 українських художників — «Дух часу», яка триватиме до 22 листопада.

20:56
В області щороку вирубують один мільйон метрів кубічних деревини. Натомість стільки ж деревини в область завозять.

20:33
До Рожнятівського відділення поліції звернулася 75-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про те, що у магазині у смт. Рожнятів невідома особа викрала її гаманець, в якому знаходились грошові кошти в сумі 1100 гривень та дві платіжні картки "Приват Банку".

20:08
Енергетики звертаються до співвласників багатоквартирних будинків із закликом налагодити договірні відносини із обленерго для забезпечення безперебійного освітлення під’їздів, сходових та ліфтів до 30 листопада. У іншому випадку – СВІТЛА НЕ БУДЕ, повідомляється на сайті ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

19:42
“Сучасна Галичина в етнополітичному вимірі” - круглий стіл із такою назвою проведуть 27 жовтня в Івано-Франківську. Його спільно організують Факультет історії, політології і міжнародних відносин ПНУ імені Василя Стефаника та Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. Івана Федоровича Кураса НАН України

19:19
  22  жовтня 2016 року  продовжить  свою роботу ярмарок  «Золота осінь»   на  трьох   продовольчих   ринках  м.Івано-Франківська 

18:57
З другої спроби депутати таки проголосували за те, щоб призначати керівників навчальних закладів за контрактом. «За» – 21 депутат, «проти» – 7.

18:31
Депутати затвердили «Програму поводження з безпритульними тваринами в місті Івано-Франківську на 2017-2020 роки.

18:06
13 жовтня цього року працівниками патрульної поліції затримано автомобіль підозрюваного. Двох працівників поліції затримано за фактом отримання хабара. Найближчим часом справу буде передано в суд до розгляду за статею Частина 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України.

17:42
У поліцію повідомили перехожі, що по вул. Коновальця в м. Болехів вчора, 20 жовтня о 15.30 год. автомобіль вчинив наїзд на пішохода і з місця події поїхав.

17:20
Нагадаємо, 14 жовтня у м.Долина, під час приватного уроку з української мови, 14-річний учень місцевої школи-інтернат накинувся з ножем на вчительку. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

16:58
У Коломийській міськраді Проект Євросоюзу та Програми розвитку ООН в Україні “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-III” та Асоціація Економічного розвитку Коломийщини підписали грантову угоду щодо реалізації мікропроекту “Безпечне та комфортне місто: встановлення системи відеоспостереження в громадських місцях міста Коломиї”.

16:31
Сьогодні у селищі Вигода Долинського району відбувається виїзна сесія обласної ради, у роботі якої бере участь голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

16:04
За інформацією головного управління статистики, обсяги експорту товарів суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності області у січні–серпні 2016 р. становили 320,2 млн дол. США, імпорту – 253,7 млн дол. США.

15:43
20 жовтня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що  в селі Кобаки Косівського району чоловік впав у криницю. Як з’ясувалося, він проводив заміри землі і  провалився у криницю, яка була накрита старими дошками.

15:17
20 жовтня о 06:04 в селі Небилів Рожнятівського району виникла пожежа новобудови житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю будівлі, частково пошкоджено стіни, перекриття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14:54
Вчора, під час проведення рейдових перевірок щодо вибору та вивозу піщано-гравійної суміші з русел річок Коломийського району правоохоронцями було виявлено два факти транспортування гравію без відповідних документів. Порушників буде притягнуто до відповідальності.

14:27
Сьогодні, 20 жовтня, виконавчий комітет міської ради вирішив демонтувати самовільно встановлені гаражі

14:00
Прикарпаття налагоджує торгівельні зв’язки з Іраном. З цією метою Торгово-Промислова Палата підписала Меморандум про співпрацю з «Асоціацією Україна – Близький Схід». Їхні представники розповіли місцевим підприємцям про особливості співпраці з Іраном, можливості експорту продукції в країни Близького Сходу та про міжнародну співпрацю загалом.

13:38
Відродитися з попелу. Понад півстоліття тому із географічної карти зникло ціле село, що в Тисменицькому районі. Документальну стрічку про масове виселення мешканців одного із неугодних владі населених пунктів презентували в Івано-Франківську. Автор ідеї фільму “Посіч: депортована, але не знищена” – історик за освітою та журналіст за професією Софія Шеметуха. Розповідає, тривалий час цікавилась трагічною історією одного із Прикарпатських сіл.

13:12
Він знає кожен клаптик дороги. І вивчив на пам’ять швидкоплинний пейзаж за вікном. Валерій Годованюк працює водієм тролейбусу понад 20 років. Каже обрав професію свідомо і не проміняє на іншу. Валерій пояснює, головне для професії водія громадського транспорту – любити своїх пасажирів та кермо.

12:47
Із 10 листопада у широкий прокат виходить стрічка про проблему заробітчанства
 «Гніздо горлиці», який отримав нагороду як найкращий український
 повнометражний фільм на Одеському кінофестивалі.

12:18
Відбувся другий тур конкурсного відбору на посаду директора Івано-Франківського
 академічного обласного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки. Конкурсна
 комісія складалася із восьми осіб. Відповідно до Закону «Про культуру»
 до її складу входили представники колективу, незалежні експерти у
 сфері культури, члени творчих спілок, обрані на загальних зборах,
 зокрема, письменник Василь Бабій, мистецтвознавець Анатолій Звіжинський,
 фотохудожник Олександр Торб’як, директор «Нового театру» Тарас Бенюк.

11:45
У Галичі планують створення мототреку. З такою ініціативою звернулася до міської влади  громадська організація спортивний клуб «Максим». Активісти просять виділити земельну ділянку під облаштування мототреку для проведення тренувань і змагань мотогонщиків в одному з урочищ розташованого на Галич-Горі

11:20
21 жовтня в народному домі обласної “Просвіти” обласна організація репресованих спецпоселенців проведе конференцію з відзначення Дня скорботи, на яку запрошують як нащадків таких людей, так і всіх, кому не байдужа доля України. Згадуватимуть про те, як 21-22 жовтня 1947 року за постановою ЦК КПРС було схоплено майже 400 тис. галичан-патріотів і у вагонах-телятниках насильно заслано у найвіддаленіші необжиті закутки імперії зла, на довічні спеціальні поселення, каторгу з обмеженням свободи і позбавлення усіх прав людського існування.

10:56
В Івано-Франківську відбулося засідання тимчасової комісії щодо незаконної забудови навколо міського озера.

10:33
Про це повідомила під час засідання виконкому начальник фінансового управління Вікторія Сусаніна.

10:09
За підтримки спільного Проекту Євросоюзу та Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) цього року Надвірну на конкурсних засадах обрано учасником проекту «Smart City».

9:42
Понад 2 тисячі співробітників найбільшого нафтохімічного заводу Західної України "Карпатнафтохім" (Калуш), головним інвестором якого є російська компанія "Лукойл", підписали петицію на адресу президента України Петра Порошенка з вимогою відновити торгово-економічні відносини з Росією.

9:18
23 жовтня в Коломиї відбудеться обласна виставка спортивних і декоративних голубів та іншої живності.

8:57
З початку навчального року організовано інклюзивне навчання для 59 дітей з особливими освітніми потребами у 46-ти загальноосвітніх закладах регіону, що майже у кілька разів більше, ніж минулого року.

8:28
У рамках візиту на Прикарпаття дружина Президента України Марина Порошенко відвідала школу № 17 в Івано-Франківську, де разом із дітьми учасників АТО заповнила сторінки загальнонаціонального проекту «Книга Миру».

8:06
Про це голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук повідомив під час урочистостей з нагоди закладення пам’ятної капсули у фундамент майбутнього заводу німецького концерну «LEONI».

7:42
Слідчими прокуратури Івано-Франківської області спільно із співробітниками Управління СБУ та управління внутрішньої безпеки Національної поліції в області на одержанні неправомірної вигоди викрито чотирьох поліцейських.
За 1,5 тис. дол. США поліцейські «вирішили питання» щодо повернення вилученого транспортного засобу та технічного паспорту .

7:13
21 жовтня о 10.00 за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21 (зал засідань ІV поверх) відбудеться пленарне засідання 8 сесії Івано-Франківської міської ради VII демократичного скликання.

6:41
21 жовтня 2016 року об 11.00 в залі засідань Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області (далі-Управління) (м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, буд. 11, 4 поверх) Управлінням спільно з працівниками Головного управління ДФС в Івано-Франківській області буде проводитися зустріч з представниками громадських об’єднань щодо питань державної реєстрації змін до установчих документів у зв’язку з необхідністю їх приведення у відповідність до вимог податкового законодавства та Закону України «Про громадські об’єднання».

Попередній день   Наступний день